Само в Narod.bg: Ето го новия лидер на „Да, България”

2 21 493

Новият лидер на партията с цял файтон избиратели „Да, България” ще бъде „пълното момче” Ивайло Мирчев, докладва пред Narod.bg информатор от жълтопаветния сектор. Той сяда в стола на Христо Иванов, който подаде оставка като лидер на „Да, България“ и се отказа от депутатския си мандат веднага след изборите на 9 юни. Причина за решението му стана изборното падение на ПП-ДБ.

Повод за новината стана опасно близката връзка на Ивайло Мирчев с ревливата протестърка, влюбена в благите постове – Десислава Николова, за която вече ви разказахме в няколко дописки.

Именно Деси Николова, спрягана в миналото като неприлично близка до женения Христо Иванов, е фигурата, около която се навъртят двамата тъмносини политически колоси, смее се източникът на Narod.bg.

Реклама

Христо Иванов е човекът, дал мощен тласък на Десислава и нейната политическа кариера – направи я лидер на младежката ДБ, после кандидат-кмет на Банкя, а доскоро бе и фактор в политическия кабинет на Министерството на електронното управление, където снимаха кодовете със зам.-министъра Михаил Стойнов.

Вече разкрихме, че палавата Деси притежава два мерцедеса, които уж били от приятеля ѝ Ивайло Мирчев. Източникът на Narod.bg, обаче, разкри, че скъпите коли може да са купени от маминка, която от 30 години работи в Агенция „Митници” и е проверявала „Лукойл” още по времето на Ваньо Танов.

Вероятно оттук е и течът на информация за „Лукойл” към Христо Иванов, смята източникът ни.

Очаквайте нови разкрития за ДБ резила само в Narod.bg

2 Коментара
  1. ХАСАН ДВАТА УЯ казва

    този плъх вмирисън ,на макя му в разперения гарван да го набием посленка жа му го дам да го оближе добичето насрано

  2. !!! казва

    Успех,Ивайло!!! Бъди ЖИВ и ЗДРАВ !!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.