ОПГ за прокурор: Красимир Дачев оплете в схемите си министерство и Агенцията за инвестиции

2 292 489

Narod.bg вече разказа как въпреки преклонната си възраст схемаджията и слуга на Стария Фатик Красимир Дачев не спира с опитите да прибира в джоба си чужди пари и активи, забърквайки в настоящия случай направо Българската агенция за инвестиции (БАИ) и Министерството на иновациите и растежа.

Разкритията на Narod.bg наскоро бяха потвърдени точно от БАИ и от Министерството на иновациите и растежа, които потвърждават, че нито 74-годишният Красимир Дачев, нито „Свилоцел“ са свързани лица със „Свилоза ЗИК“ АД, както твърдеше повехналият хитрец, който пък ей така, случайно, бил изпратен от изпълнителния директор на „Свилоза ЗИК“ АД да получи въпросния сертификат.

Според БАИ и Министерството на иновациите и растежа ставало въпрос за грешка.

Познавайки обаче нрава на беловласия „приватизатор“ чужда собственост и безскрупулен схемаджия Красимир Дачев, не вярваме това да е просто „грешка“.

Реклама

След като лъжите на Дачев излязоха наяве, е ред на компетентните органи на прокуратурата да се вземат в ръце и да проверят кой е виновен за тази „грешка“ и как така държавата в лицето на БАИ и Министерството на иновациите и растежа са се оставили да бъдат заблудени и водени за носа от фалшивия инвеститор Дачев?

Дали отново не става въпрос за организиран престъпна група както и в случая с ограбването на „Свилоза ЗИК“ АД от Красимир Дачев и италианския му колега по крими схеми Едоардо Миролио, отново разкрити от Narod.bg?

И дали това не е поредната схема на Дачев, реализирана с протекции на висше държавно ниво?

Радваме се все пак, че лъжите на Красимир Дачев започват да имат все по-малка давност и вярваме, че една по една всички ще лъснат пред очите на българската общественост „като тиган на месечина“, както се казва в старата българска поговорка.

2 Коментара
  1. Вал казва

    Този мошеник обезлюди цял град. В комбинатите на Свилоза работеха 3000 човека.След заграбването от Дачев останаха 350 на мизерни заплати.

  2. Пешо казва

    Тоя подлец и лъжец президентът го закичи с орден за награда, така че нищо няма да излезе наяве, колкото и да пишете тука

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.