Нова издънка в Narod.bg: Как депутатът-рейнджър Дарин Георгиев остана без джип (СНИМКИ)

5 18 613

Един от най-колоритните депутати в 50-ото Народно събрание от редиците на разпадналата се ПГ на „Величие” Дарин Георгиев остана без джип, научи ексклузивно Narod.bg.

Според неофициална информация от парламентарен източник вчера рейнджърът с мисии в Афганистан и Ирак зад гърба е върнал автомобила на „фараона” Ивелин Михайлов, от когото го купил наскоро.

Белята станала, след като т.нар. идеолог на „Величие” забравил да прехвърли джипа на новия собственик, с което автомобилът реално си останал негов.

Реклама

Затова и вчера Дарин Георгиев специално отишъл до варненското с. Неофит Рилски, за да върне возилото, върху което няма никакви законови права.

За Дарин Георгиев се знае, че има 17 години стаж в сферата на сигурността. Бил е в 68-а бригада на Специалните сили, в охранителни структури, в морската сигурност за борба със сомалийските пирати, а после започнал с дългогодишни мисии в Ирак и Афганистан. Въпреки опасната му работа и различните мисии Георгиев има дългогодишна приятелка – Габриела Кьосова, с която са сгодени от 2018 г. Имат 4-годишен син Йоан.

Narod.bg потърси Дарин Георгиев за потвърждение на издънката, но така и не успяхме да се свържем с депутата.

5 Коментара
 1. Д-р Илко Семерджиев, зъболекар-импресионист казва

  РЕПРЕСИИТЕ ПОЧНАХА: Атлантическият режим си умира от страх Симеон Миланов https://pogled.info/avtorski/Simeon-Milanov/represiite-pochnaha-atlanticheskiyat-rezhim-si-umira-ot-strah.171125

 2. УебДизайнер казва

  Въпросният „рейнджър“ мое ли направи поне десет лицеви опори, тоя дебело*серец?

 3. УебДизайнер казва

  Въпросният „рейнджър“ мое ли направи поне десет лицеви опори, тоя дебело*серец?

 4. УебДизайнермайнер казва

  Въпросният „рейнджър“ мое ли направи поне десет лицеви опори, тоя дебело*серец?

 5. kazakov казва

  Момчета, има лекарство, което ви позволява да удължите младостта. Cлед седмица на приемане: ерекцията е супер, енергията е 2 пъти повече, започна да отслабва и като цяло се чувства млада. Съветвам всички да опитат, защото животът е сам–> https://da.gd/wirex

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.