Само в Narod.bg: Атанас Зафиров бърза да вземе БСП, иначе Корнелия реди листите (МОЛБА)

1 5 419

Временният лидер на БСП Атанас Зафиров бърза официално да оглави партията, иначе социалистите са поставени в патовата ситуация бившият вожд Корнелия Нинова да реди листите за очертаващите се поредни предсрочни избори, докладва източник на Narod.bg от „Позитано” 20.

Действията в спешен порядък лъснаха от молба на Зафиров до Софийския градски съд да впише промени по решение № 1 от 10.04.1990 г. по фирмено дело № 1969/1990 г. на СГС – ФО, с която разполага само Narod.bg.

Реклама

Както първи писахме, БСП е поставена пред реалната ситуация Корнелия да подрежда кандидат-депутатските листи, защото формалната ѝ оставка от лидерския пост все още не означава промяна и в съдебните регистри. Така реално Нинова все още се води човекът, който може да се разпорежда с документите на БСП.

Затова и социалистът от Бургас Атанас Зафиров бърза официално да оглави партията, макар и временно – до конгреса по избор на нов лидер, който трябва да се проведе през октомври.

1 Коментар
  1. Cooper казва

    Мъжeте наскоро наyчих, че има лeкаpство, което ви позволява да удължите млaдостта не само по отношение на сeкcа, но и в много аспекти. След седмица на приемане на лекаpствoто: еpекциятa е сyпер, енеpгията е 2 пъти повече, започна да отслабва и като цяло се почувства млaда. Това е просто супер хaпчета, съветвам всички да опитат, защото животът е сам, ето официaлния им уебсайт:–- https://da.gd/wirex

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.