Първо в Narod.bg: Люспите от „Величие” поканени във „Възраждане”

2 16 531

Шестте люспи, които по-рано днес напуснаха ПГ на „Величие” по заповед на „идеолога“ Ивелин Михайлов, са получили покана да се присъединят към парламентарната група на „Възраждане”, научи отново първо Narod.bg.

Реклама

На отцепниците Красимира Катинчарова, Юлияна Матеева, Росица Калинова, Павлин Петров, Лариса Савова и Ирена Негинова им е предложено, макар и неофициално, за да няма обвинения в партийно номадство, да ползват всички привилегии на една парламентарна група – стая в НС, кола от НСО и т.н., както и да гласуват спрямо нарежданията на лидера на „Възраждане” Костадин Костадинов.

Narod.bg очаква екслузивната ни новина да бъде „творчески преписана” от всички „големи сайтове”, без цитиране, естествено.

2 Коментара
  1. shaylynrelative казва

    Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена – https://bitly.cx/arctik

  2. Народен казва

    Това не е партия на Путин, Сциентолозите са маша на ЦРУ, абсолютен безбожник-мошеник, уж пропуски, ама фирмата му със славянско название Тогедер (не е Заедно, нито Вместе), представител на New Era (Сциентология) за България( Снимките му във Фейсбук), ползват се с протекция от посолството и цру. Сега троловете псуват себе си че са пропуски, за да не се размирисват Сциентоложките ***.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.