КОШМАР: МВР спипа кмет от СДС, надрусан с кокаин

1 8 335

Кметът на врачанското село Малорад Иво Илиев Иванов е дал положителна проба за кокаин на теста за наркотици, който му бил направен при рутинна проверка на пътя. Това съобщи вътрешният министър Калин Стоянов.

„По процедура автомобилът е отнет. Водачът е задържан. Поискал е да му бъде направена и е дал кръвна проба, от която чакаме резултата“, подчерта вътрешният министър.

Реклама

„Искам да ви уведомя и за новопристигналите четири броя автоматизирани системи за токсикохимичен анализ за наличие на наркотици в кръвта“, допълни Стоянов.

Надрусаният кмет с прякор Бръснаря е от коалиция “СЪЮЗ НА ДЕМОКРАТИЧНИТЕ СИЛИ” ( “СДС”,”ДВИЖЕНИЕ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ – ДПС” ,“БЪЛГАРСКИ ВЪЗХОД“ ,“НОВОТО ВРЕМЕ“,“ЗЕМЕДЕЛСКИ СЪЮЗ АЛЕКСАНДЪР СТАМБОЛИЙСКИ“ ,“ЗЕМЕДЕЛСКИ НАРОДЕН СЪЮЗ“, „БЪЛГАРИЯ НА РЕГИОНИТЕ“), показа проверката на Narod.bg.

1 Коментар
  1. shaylynrelative казва

    Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена – https://bitly.cx/arctik

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.