Нови избори? Бойко каза последната си дума

2 7 879

„Няма да участваме повече в преговорите. Вчера, когато излязох на трибуната на парламента да ги вразумя, те нищо не направиха”. Това заяви като свои последни думи лидерът на ПГ на ГЕРБ-СДС Бойко Борисов в кулоарите на парламента след провала на първия мандат и лудницата с предстоящото раздаване на втория.

Той коментира, че в страната няма политическа класа, защото най-малките партии искат да „диктуват на големите“. Лидерът на ГЕРБ-СДС добави, че вчера е рухнала тезата за съвместните действия между него и Пеевски. По думите му новият лидер в парламента е Костадин Костадинов.

„Петков и Пеевски бяха ежедневно заедно. Пеевски и Христо Иванов бяха всеки ден заедно. Атанасов и Пеевски бяха всеки ден заедно. Няма да ви позволя да връзвате две имена само за да ви оживеят плакатите“, каза Борисов.

Реклама

„Правителство на ГЕРБ ще има, когато аз съм премиер“, пошегува се той.

Попитан дали страната отива на нови предсрочни избори, той каза: „Вчера стана ясно, че отиваме на избори“.

Лидерът на ГЕРБ-СДС коментира, че дори с 11% преднина, при сегашната избирателна система, първата политическа сила няма как да има достатъчно мандати, така че да сформира стабилно правителство.

2 Коментара
  1. ГАЛЯ ОТ ПОСОЛСТВОТО казва

    мишока нещо на мъж ли се прави или напротив ,щото мнооо бързо мога да го накарам да мисли правилно

  2. ИСТИНАТА казва

    Той бил КАЗАЛ !?!?!? А,КАКВО ИСКАТ ХОРАТА,НАРОДА ???? Те ИСКАТ ИСТИНАТА за: КТБ,НОЩНОТО ШКАФЧЕ,ПЪТНАТА КАРТА,Мата Хари,ГЛАСЪТ от ЗАПИСИТЕ,“БарселонаГЕЙТ-ИстамбулГЕЙТ“,ПАРИТЕ от ХАЗАРТА,“ДЖУДЖЕТАТА“,“Белене“,“Лукойл“,“Росенец“,“Камчия“,Капитан Андреево,ПАНАИРА,“МАГНИТСКИ“,“НОТАРИУСА“,“Сребреница“,…………………………………..,за МИЛИОНИТЕ,МИЛИАРДИТЕ ОТКРАДНАТИ и ПРОДЪЛЖАВАЩИ да се КРАДЪТ от ШАЙКАТА ОПГ „герб“ и ЯТАЦИ,и ЧАК тогава НОВИ ИЗБОРИ !!! ХАЙДЕ да го НАПРАВИМ,другарЮ-СМЕЛЧАГА Борисов !!! ХАЙДЕ !!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.