Narod.bg до Ивайло Мирчев: Жена ти знае ли за Деси Николова? (ГОРЕЩИ СНИМКИ)

0 22 969

Осветленият с имотни схеми от Narod.bg Ивайло Мирчев се оказа не само необяснимо богат, но и доволно палав. Наш източник в лагера на жълтопаветния красивитет докладва за опасно близка връзка на тантурестия депутатин от Добрич с ревливата протестърка с ярка кариера във властта покрай ДБ-тата Десислава Николова.

Същата онази ревла, която се тръшка пред маскирания полицай Иван на студентските протести през ноември 2013-а, а през 2017-а двамата заедно отидоха на гей парада в София.

Според нашия информатор жената на корпулентния син политик не подозира за близостта между благоверния ѝ и разтропаната Деси, които имали терен за срещи на високо ниво – квартира, наета специално за целта.

Реклама

Резултатът от срещите на високо ниво вече са видими, твърди нашият източник. Чернокосата магьосница вече има нова работа, след като на 30 май трябваше да пусне Министерство на електронното управление при края на печалното премиерство на оня с прякора от „Том и Джери” Николай Денков, пише информаторът на Narod.bg.

В МЕУ Деската беше секретарка на друг рицар на печалния образ – бившият вече зам.-министър Михаил Стойнов, който снимаше кода на машините за гласуване с телефона си…

Така и се стегнало до новото назначение на синята калинка Деси, която същевременно продължава да е шефка на младежкото ДБ и като такава – първа дружка на Христо Бойкикев…

Очаквайте продължение с нови разкрития за мръсотиите вдясно само в Narod.bg

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.