Само в Narod.bg: Депутатка от „Величие” напуска НС, „фараонът” Ивелин иска разпад (ВИДЕО)

2 21 883

Никому неизвестната депутатка от ПП „Величие” Красимира Петкова Нинова – Катинчарова напуска 50-ото Народно събрание, ако не бъде турена за зам.-шеф на парламента на мястото на своята съпартийка Виктория Василева, научи ексклузивно Narod.bg.

Анонимната дори за своите съграждани старозагорка, която бе водач на листата в Града на липите, рязко станала изключително недоволна от шефа на ПГ Николай Марков и от Виктория Василева, за което вдигнала подобаващ скандал в партийната стая в НС този следобед.

56-годишната Красимира Катинчарова неочаквано се оказала разочарована от лидерството в партията, която се превърна в социологическа изненада на последните избори, и след 15-минутен разговор от…. тоалетната на НС заявила своето разочарование от ръководството, уточни източникът на Narod.bg.

Реклама

Предполага се, че WC разговорът е бил с т.нар. „идеолог” на ПП „Величие” Ивелин Михайлов – Фараона, който преди днес обеща с видео във фейсбук, че утре, 4 юли, четвъртък, неудобните му Николай Марков и Виктория Василева трябва бъдат махнати от парламентарната група, която пък ще се разпадне на независими „люспи“.

Развръзката предстои до часове, смятат източниците на Narod.bg.

2 Коментара
  1. Народ казва

    Защо не коментира принадлежноста на измамника Михайлов към Сектата на Сциентолозите, и функтията му напрдставител за България на Ню Ера (Пропагандата на Сциентолозите) което е видно от тази снимка от Фейсбук профила му, на която се вижда как генералния директор на Ню Ера му поднася с бели ръкавици уникално издание Дианетика ( Сциентилогия) на представителя за България И. М. , пише го на самата снимака. Ето тук: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10157619285554522&set=t.1307002327&type=3&locale

  2. Народен казва

    Когато Сциентологът Марк де Турк, по времето на Николай Василев искаше да обучава държавната администрация, цялата преса писна колко е опасно, и на Марк не му се получи (тогава). Михайлов е СЦИЕНТОЛОГ от висок ранг(представител на New Era (сциент.) за БГ), и влезе в парламента, в управлението на държавата, и това по малко притеснително ли е? Всеизвестно е посолствата на една държава, указват натиск по целия свят и лобират за тая Психосекта, защото превръщайки децата ни в зомбита, си осигуряват..

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.