Само в Narod.bg: Бизнесдама съди „великия“ Ивелин Михайлов за 500 000 лева

2 10 813

Бизнесдама от Велинград съди бизнесмена от „Величие” Ивелин Михайлов, който ѝ дължи между 450 000 и 500 000 лева покрай строежа на неговия „Исторически парк”, научи ексклузивно Narod.bg.

Ощетена от „великия” се оказа Надежда Ключкова, която стои зад велинградски фирми за добив, обработка, производство и търговия на скално-облицовъчни материали и търговия с минерални суровини.

Реклама

Ивелин Михайлов изградил целия „Исторически парк” с камъни от кариерите на Надежда Ключкова, но не се разплатил коректно – останали близо 500 бона, които той отказвал да издължи.

Затова и до броени дни бизнесдамата ще подаде сигнал до прокуратурата, категоричен е източникът на Narod.bg.

2 Коментара
  1. Видовден казва

    Сектантите Сциентолози, са задължени да завличат, колкото може и от където може, и да сурнат всичко към Централата на сектата в така наречената военна каса. Трябват им за премахване на критици, за подкупи, и всякакви др. Поръчки. Девизът на Създателя на сциентологията Хъбард е прави пари, повече пари,….Естествено не за себе си, а за касата за война, защото те са във война със светът.

  2. Селски казва

    Защо не коментира принадлежноста на измамника Михайлов към Сектата на Сциентолозите, и функтията му напрдставител за България на Ню Ера (Пропагандата на Сциентолозите) което е видно от тази снимка от Фейсбук профила му, на която се вижда как генералния директор на Ню Ера му поднася с бели ръкавици уникално издание Дианетика ( Сциентилогия) на представителя за България И. М. , пише го на самата снимака. Ето тук: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10157619285554522&set=t.1307002327&type=3&locale

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.