Само в Narod.bg: Ивелин Михайлов измамил лидерката на „Величие” Албена Пекова с €84 000, тя живее в барака

4 15 787

Официалната лидерка на партия „Величие” Албена Пекова е била измамена от „идеолога” Ивелин Михайлов с 84 000 евро, затова дамата в момента живее в барака с външен нужник, научи ексклузивно Narod.bg от депутат в 50-ото Народно събрание.

Само преди дни Пекова звъняла на случаен телефон на администрация в НС, за да пита кога ще се изплаща партийната субсидия.

Реклама

Служителката ѝ обяснила какъв е редът, от кого зависи и какви формуляри се попълват. Тогава чисто по женски и емоционално Пекова споделила, че има жизнено важна нужда от парите, защото, преди три години била продала единствен имот за 84 000 евро, които „инвестирала” в село Неофит Рилски с обещание от Ивелин Михайлов за красива къща с 2 декара двор.

Оттогава, обаче, била принудена да живее в полусрутена барака с външен нужник. Служителката на парламента обяснила на Албена Пекова, че държавната партийна субсидия се изплаща всяко тримесечие и ако документите бъдат подадени в срок, би следвало в края на август- началото на септември да бъде изплатен първият транш – от около 200 000 лева.

4 Коментара
 1. нана казва

  Мда , когато си алчен за много и искаш да забогатееш бързо, така става…
  Някой да и е турил вилата на врата, тя сама е отишла там ,сама си е дала парите….
  Стига сте вадили разни неща от гардероба..
  Михайлов ли и бръкна в портмонето ….

 2. Внесено от САЩ казва

  Тоя не е никакъв русофил, русофилството му и кръста с който се разхождаше 3-4 месеца преди изборите, със какъвто и снабди ПОДполковника са само маскировка на Сциентологията която тоя с фирмата си Тогедер България разпространява у нас. Цанов доказа въж последното си видео връзката м/у Михгайлов и Сциентологията (САЩ). Фирмата е наименувана ТОГЕДЕР, а не ЗАЕДНО или ВСЕМЕСТЕ!? В репортажа по тв обяснават че извършват „наричане (наименуване) на деца“ а, не кръщаване!

 3. Богуугодно казва

  Високопоставен Сциентолог, представител на New Ера (пропагандата на сциентолозите)за България, награден лично от Шефът на New Era с уникалто издание Дианетика(Сц.) (Снимките му във фейсбук), който призна че ходил при Сц. в Дания и мн. Му харесало а на др. снимка позира гордо пред Сциент. Централа в Лондон, ЩЕ ДАДЕ ОБЕТ ПРЕД БОГ. Тоя се ГАВРИ с нас!

 4. Mr.Yuta казва

  Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена:–- https://use.my/arctik

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.