Първо в Narod.bg: Кабинетът се гласува в 13 ч. (ДОКУМЕНТ)

2 11 593

Правителството на България в рамките на 50-ото Народно събрание с премиер Росен Желязков ще бъде гласувано утре, 3 юли, от 13 часа. Narod.bg разполага с програмата на парламентарното заседание, в която четем, че кабинетът ще се гласува заедно с т. 4 и т. 5 от програмата на НС: приемане на структура на Министерския съвет и избиране на Министерския съвет на Република България.

Реклама

Преди минути вечният лидер на ВМРО Красимир Каракачанов потвърди новината на Narod.bg, че правителство ще има.

„Това, което се случва като цяло в парламента, е политическа вакханалия. Ще има ли, няма ли да има правителство – едни пазарлъци и накрая Борисов направи, бих казал един доста бърз и хитър ход – вземайки мандата, върна папка с готово правителство”, коментира в „Пресечна точка“ Каракачанов.

„Познавайки го добре и гледайки спокойния му тон, даже лекото чувство за хумор, което проявяваше, мисля, че си е опекъл работата и утре може би ще имаме правителство”, ясен бе воеводата.

2 Коментара
  1. Mr.Yuta казва

    Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена:–- https://use.my/arctik

  2. Manfred Weber казва

    Оня БОКЛУК Тиквата
    ЛОЙКО МУТРИСОВ (роден на 13 ЮНИ)много обича числото 13 и все гледа нещата му да стават в 13 часа,на 13 дата
    Ра не му идва на ПРОСТИЯ ЛОЯсал мозък че 13 е символ на НЕЩАСТИЯ ,злини смълт и неуспехи

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.