Величав цирк! Ивелин Михайлов се ожали: Николай Марков ме заплаши с убийство

4 5 665

Най-новата парламентарна партия „Величие“ се раздира от скандали кой да й бъде председател и дали да подкрепя ГЕРБ. Отношенията стигат до заплахи за убийство.

Това се разбра от няколко интервюта тази сутрин на Ивелин Михайлов, който е смятан за идеолог на „Величие“.

Полк. Николай Марков ме заплашваше с физическо унищожение, каза ми, че няма да си намеря място в нито една точка на света. Това разкри Ивелин Михайлов по Нова тв.

Той припомни, че първия ден на парламента полк. Николай Марков закъснял. Марков всъщност е подполковник.

„Бяхме озадачени и от едно решение, при което гласувахме с ГЕРБ и ДПС, получихме уверение, че нещата не са по този начин. Извиних се, но после имах среща с Николай Марков и Георгиев, които ми казаха, че са склонни да подкрепят програмно правителство“, съобщи Михайлов. Вероятно става въпрос за зам.-председателя на групата Дарин Георгиев.

После той разкри, че първоначално идеята на хората от „Величие“ в парламента била да подкрепят трети мандат.

„Имам запис, в който се казва, че ще подкрепят програмно правителство“, добави той.

Михайлов направил запис, защото имало заплахи да прехвърли ръководството на партията. Заплахите идвали от Николай Марков, обясни бизнесменът. Всъщност според него Марков го заплашвал, тъй като искал да стане председател на партията. Което е любопитно, тъй като още през април Михайлов бе обявил, че Марков ще поведе партията, а наскоро в парламента той самият обясни, че този процес вече тече. Явно обаче нещо е разубедило Михайлов.

Реклама

Заплахите били, че няма да си намери място в нито една точка на света. Марков му казал, че ще бъде „смазан и унищожен“.

Имало заплахи и от депутатката Виктория Василева към жена, която движела документите. Василева казала, че ако не направят Николай Марков председател, ще бъдат унищожени.

Новина от тяхна вътрешна група (явно чат) била, че няма да подкрепят правителство с нито един от трите мандата. Пред БНР минути по-късно след интервюто си в „Нова“ Михайлов обясни, че петима от депутатите на „Величие“ първоначално били склонни да подкрепят кабинета на Росен Желязков, но в последствие се отказали.

Според Михайлов поведението на Марков в пленарна зала било непривично, при едно изказване той щял да се разплаче, хълцал.

Казал му, че може с едно щракване на пръсти да му реши финансовите и политическите проблеми. „А той до вчера нямаше пари за едно кафе“, добави Михайлов.

Преди гласуването за Рая Назарян му се обадила Виктория Василева и му казала да гласуват за нея, защото им предлагали добри условия.

Призивът му като българин и член на „Величие“ бил Марков и Василева да се оттеглят. Според него след всички неща Марков щял да направи нещо в друга посока, за да защити честта си. Михайлов не знаел дали Марков взима подкупи, но откъде му дошли тези пари, попита той.

Днес в 10,30 часа се очаква изявление на Михайлов, в което заедно с някои от депутатите на групата да разкаже за заплахите от Марков.

ОЧАКВАЙТЕ ПРОДЪЛЖЕНИЕ на драмите във „Величие“ само в Narod.bg

4 Коментара
 1. Бай Ставри казва

  А,другарят Борисов ЗНАЕ ли ?! Защо не му ПОИСКАШ някой и друг СНАЙПЕРИСТ да те ПАЗИ ????!!!

 2. Внесено от САЩ казва

  Тоя не е никакъв русофил, русофилството му и кръста с който се разхождаше 3-4 месеца преди изборите, със какъвто и снабди ПОДполковника са само маскировка на Сциентологията която тоя с фирмата си Тогедер България разпространява у нас.
  Ивелин Михайлов е представител на New Era (пропагандата на Сциентолозите) за България, пише го на една от снимките на страницата му във Фейсбук, на която шефът на Ню Ера му поднася Специално Издание ДИАНЕТИКА(сциентология) с бели ръкавици (уникат).
  Цанов доказа въВ последното си видео връзката м/у Михгайлов и Сциентологията (САЩ). Фирмата е наименувана ТОГЕДЕР, а не ЗАЕДНО или ВСЕМЕСТЕ!? В репортажа по тв обяснават като част от традициите в Исторически Парк че извършват „наричане (наименуване) на децата“ а, не кръщаване!

 3. Народен казва

  Високопоставен Сциентолог, представител на New Ера (пропагандата на сциентолозите)за България, награден лично от Шефът на New Era с уникалто издание Дианетика(Сц.) (Снимките му във фейсбук), който призна че ходил при Сц. в Дания и мн. Му харесало а на др. снимка позира гордо пред Сциент. Централа в Лондон, ЩЕ ДАДЕ ОБЕТ ПРЕД БОГ. Тоя се ГАВРИ с нас!

 4. Mr.Yuta казва

  Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена:–- https://use.my/arctik

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.