„Велика“ издънка в Narod.bg: Профилът на Ивелин Михайлов не е хакван

3 15 193

Поредна „велика“ издънка на Ивелин Михайлов – профилът в социалната мрежа Х на спрягания като идеолог на ПП „Величие” длъжник на НАП не е хакван, докладва само пред Narod.bg парламентарен източник.

В понеделник собственикът на „Историческия парк” край варненското с. Неофит Рилски пусна призив за подкрепа на проектокабинета „Росен Желязков”, който стои и до момента на стената му в Х, бившата „Туитър”.

Посланието е следното:

Реклама

„Въпреки че съм само обикновен член на партията, ще препоръчам на депутатите от „Величие“ да подкрепят кабинета, предложен от Росен Желязков и ГЕРБ. Моментът е такъв, че трябва национално обединение. „Величие“ вече управлява с ГЕРБ във Ветрино. Най-красивата, богата и просперираща община в България, където се завърнаха хиляди българи от чужбина. Няма причина да не можем да постигнем същото и за цяла България“.

Малко след като постът стана национална новина, Ивелин Михайлов се изрепчи, че профилът му в Х е хакнат и че това не е негова публикация.

Проверка от компетентен орган, обаче, показала, че постът е пуснат от личния лаптоп на Ивелин Михайлов и че профилът му не е станал жертва на злонамерена намеса.

3 Коментара
  1. Тоя се Гаври казва

    Ивелин Михайлов се подиграва с вярата на хората в Бог. Щял да даде обет пред бог. Михайлов е представител на New Era(Сциентология) за България,пише го на снимка на Фейсбук страницата му, на която Шефът им през 2019 му поднася с бели ръкавици уникално издание Дианетика (сциентология) в централата на NewEra в Дания.Това е мн.високо Ниво, но се размериса и тр. да се маскира като русофилство. На друга снимка набожния позира гордо пред Сциент. Централа в Лондон! Потвърди сам че ходил там

  2. Народен казва

    Високопоставен Сциентолог, представител на New Ера (пропагандата на сциентолозите)за България, награден лично от Шефът на New Era с уникалто издание Дианетика(Сц.) (Снимките му във фейсбук), който призна че ходил при Сц. в Дания и мн. Му харесало а на др. снимка позира гордо пред Сциент. Централа в Лондон, ЩЕ ДАДЕ ОБЕТ ПРЕД БОГ. Тоя се ГАВРИ с нас!

  3. Mr.Yuta казва

    Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена:–- https://use.my/arctik

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.