Сделка в Narod.bg: „Величавият” Ивелин Михайлов се договори – НАП и МВР спират проверките

2 15 823

Нароченият за идеолог на партия „Величие” бизнесмен Ивелин Михайлов е сключил сделка с фактори в парламента проверките от НАП, МВР и целия държавен апарат да бъдат набутани в „девета глуха”, научи само Narod.bg от свой човек от върховете на властта.

Основателят на „Историческия парк” край село Неофит Рилски, общ. Ветрино, се разбрал данъчните и полицията да го оставят намира. Какво, обаче, е обещал насреща?

Преди дни шефът на Националната агенция за приходите Румен Спецов разпореди данъчни проверки на фирмите, свързани с Ивелин Михайлов. Причината – информация, според която дружествата му са натрупали над 650 000 лева задължения към приходната агенция.

Затова и НАП наложи запор на 13 имота на бизнесмена зад „Величие”.

Реклама

От портала за електронни услуги на приходната агенция става ясно, че самият Михайлов е в списъка на длъжниците с неуредени публични задължения и дължи близо 309 хиляди лева.

От НАП официално заявиха, че цялата информация е на сайта на агенцията и в портала за електронни услуги и няма да коментират медийни публикации.

Дружества, в които Михайлов е прекратил участието си, пък дължат над 340 хиляди лева. Според наши източници един от запорираните имоти е бивш пионерски лагер край Староселец.

Според местни хора Михайлов искал да изгради там селище за юрти и дори искал да откупи общински имот за паркинг на комплекса.

Сега пресата от НАП и МВР изчезва, остава да видим какво ще се промени в поведението на Ивелин Михайлов и/или на партия „Величие”, завърши източникът на Narod.bg.

2 Коментара
 1. спират казва

  След като се разбра че световно известния сциентолог Марк де Турк е бил чест гост в студиото на Тогедер България (а защо не „Заедно“ или „Вместе“, а together ?) на Ивелин Михайлов, познанстовото си с когото той потвърди вав видеото „Сциентолог ли съм?“, стана известо че Марк де Турк е бил канен от кмета на Пазарджик (с чиято съпруга Михайлов е съдружник) на 27 ноември 2018 да обучава служителите му в града. Това разбираме от статията „Длъжностните лица в Пазарджик спират негомненията“ придружена със снимки. Също така, става ясно че Сциентологът Марк де Турк седмица преди това (20.11.2018) е поканен като лектор във Професионална гимназия по вътрешна архитектура и дървообработване в Пловдив, което разбираме от статията „Тийнейджъри въведени в емоционалната тонова скала“ . “ Емоционална тонова скала“ е книга на Л. Р. Хъбард създателя на Сциентологията, справка интернет. Публикациите са от страницата на Марк де Турк freeboss.bg.
  В училищата водят ли се лекции по Сциентология?

 2. спират казва

  Преподава ли се Сциентология в Българските Училища? Сциентологът Марк де Турк в Професионална гимназия по вътрешна архитектура и дървообработване в Пловдив, изнася лекция на тема “ емоционалната тонова скала“ , „Емоционална тонова склала“
  (The Emotional Tone Scale) е книга на създателя на Сциентологията Л. Р. Хъбард.
  „New Generation Family отново провежда лекции в училища, този път лектор беше Марк Де Турк.“ (Цитат от freeboss.bg). Основател и ръководител организация е Моник Де Клерк, съпруга на Марк де турк и Сциентоложка, та тия отново посещават български училища. На страницата на New Generation Family виждаме квалификация на Марияна от организацията „Лицензиран преподавател и обучител по Технология на обучението на Л.Рон Хъбард “ тоест Сциентология. и така:
  https://freeboss.bg/%d1%82%d0%b8%d0%b9%d0%bd%d0%b5%d0%b9%d0%b4%d0%b6%d1%8a%d1%80%d0%b8-%d0%b2%d1%8a%d0%b2%d0%b5%d0%b4%d0%b5%d0%bd%d0%b8-%d0%b2-%d0%b5%d0%bc%d0%be%d1%86%d0%b8%d0%be%d0%bd%d0%b0%d0%bb%d0%bd%d0%b0%d1%82/

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.