Наглост в Narod.bg: Общинарят от ПП-ДБ Благовест Георгиев катастрофирал пиян и дрогиран

0 6 349

Безобразна наглост публикува днес в своята официална фейсбук страница общинският съветник от коалиция ПП-ДБ и „Спаси София“ Благовест Георгиев.

Преди няколко месеца Георгиев сътвори страшна катастрофа на бул. „Драган Цанков“, а в последствие, плашейки пристигналата полиция с това, че е общински съветник от „промяната”, отказа да даде проба за алкохол и наркотици.

Като по чудо тогава безумията му на пътя не отнеха човешки животи, макар че самият той направи опит да избяга от местопрестъплението.

Днес същият Благовест Георгиев след месеци мълчание реши да публикува своя обяснителна бележка за случилото се тогава. По думите му той бил жертва на „мокра поръчка“, каквото и да означава това в света на един толкова нагъл общинар от пропадналата ПП-ДБ.

Изключително комично е три месеца по-късно Георгиев да си мисли, че може да замазва очите на обществото със свободните си съчинения. Никой няма да се изненада ако утре заяви, че е жертва на Путин и войната в Украйна.

Изявлението на Благовест Георгиев във фейсбук пък възпроизведе единствено подигравки и гняв сред потребителите, които бяха втрещени от невижданата наглост на общинския служител.

Нека припомним, че Благовест Георгиев беше изключен от групата на ПП-ДБ от Столичния общински съвет, но отказа да напусне местния парламент само и само да продължи да смуче заплата от бюджета на София.

Реклама

Интересното е, че изненадващото изявление на Благовест Георгиев предизвика гняв не само сред политическите му опоненти, но и сред доскорошните му съпартийци. По думите на наш източник от ПП наглостта на Георгиев е минала всякакви граници, особено предвид факта, че за мнозина отдавна е известно, че Георгиев от години злоупотребява с най-различни видове наркотици и алкохол.

„Благовест Георгиев е тежък пияница и редовно е злоупотребявал с тежки наркотици. Интересно е ако това стане публично известно, дали ще си позволи да реагира или пък да даде под съд заради това твърдение, при положение, че свидетелите на злоупотребите му не са един или двама и пороците могат да се докажат с медицински експертизи.

Това лице моментално трябва да бъде изхвърлено от Общинския съвет на София, като дори трябва да бъде задължен да върне парите, които е взел като заплата от местните избори до днес!“ Това заяви пред медията ни бивш негов съратник от ПП, помолил за анонимност, но подчертал, че в случай на нужда лесно може да приведе десетки доказателства за думите си.

Друг кадър на ПП-ДБ в прав текст пред медиите призна, че във въпросната вечер Благовест Георгиев е бил кьоркютук.

Общинският съветник Благовест Георгиев беше пиян във вечерта, когато стана инцидента, при който блъсна кола“, не скри колегата му Симеон Ставрев.

Двамата са били на събиране на кмета на „Оборище“, на което са присъствали и други общински съветници, както и районни кметове.

„Да твърди, че не е бил пиян е пълен абсурд. Това е крайна наглост“, отсече Ставрев.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.