Заплаха за Румен Радев в Narod.bg? Пробив в сигурността със „захарна афера” в НСО (I част)

3 28 357

Заплашен ли е животът на президента Румен Радев след безпрецедентен пробив в сигурността, допусната от Националната служба за охрана (НСО), управлявана от бригаден генерал Емил Тонев, пита източник на Narod.bg от върха на държавата.

Застрашена ли е сигурността на първия мъж в държавата след чутовния гаф на НСО? Докато началникът на службата ген. Емил Тонев, начело на НСО от 31 юли 2020-а, се занимава с кадруване в други служби и организации с кумеца си монолингвиста Веселин Станчев-съветник по сигурността на премиера, за което Narod.bg единствен писа, служител с инициали М.И. спретнал недопустима атака.

Преди по-малко от два месеца работещият като постови в охраната на президента на Република България във вилна зона „Бояна” М.И. напълнил през нощта резервоарите на четири служебни автомобила със захар!

Така на следващия ден четирите специализирани автомобила, в които се вози Румен Радев, блокирали и цялата им горивна система от резервоара, през двигателя до ауспуха ,се е карамелизирала.

Реклама

Ген. Тонев е изпаднал в потрес от чутовния гаф и първоначално направил запитване до… сладкарски цех как може да се премахне образувалият се от разтворената захар в горивото карамелена смес от горивната система на колите.

Отговорът явно е бил отрицателен, затова се наложило автомобилите да бъдат основно ремонтирани за сметка на българските данъкоплатци.

След като уж проверен служител от външната охрана на държавния глава е могъл да направи подобно безобразие, можем ли да тълкуваме престъплението като пробив в сигурността на Румен Радев? И дали има ,не дай Боже, опасност да се вкарат в обекта и други, доста по-опасни от захар материали?

Според източника на Narod.bg абсурдът е показал за пореден път абсолютната некомпетентност на генерала без един ден военна служба Емил Тонев.

Очаквайте II част за безобразията в НСО само в Narod.bg

3 Коментара
 1. СКОРЦЕНИ ОТО СКОРЦЕНИ казва

  РУМЕН РАДЕВ …..АБЕ ПАЗЕТЕ БОЦКО БЕ ,ГОРДОСТА НА ВСИЧКОТО ПАРЛЕ ВУ ФРАНСЕ. НА ГЕН . РАДЕВ НЕ МУ ПУКА – СМЕЛ МЪЖ НО ВИЖТЕ ТАМ С БОЦКО НЕАТА НЕ СА ТАКА -СНАЙПЕРИ, КАРТЕЧАРИ,БАЗУКАРИ,ПОДВОДНИЧАРИ …. ВСИЧКО,ВСИЧКО ДА ОПАЗИМ СЪНИТУ НА БУЛГАРИСТАНА

 2. Думата на 2023 година е „ГАЛЯ ОТ ПОСОЛСТВОТО“ казва

  Румен Радев отказа да ръководи делегацията ни за НАТО, не приема някои ангажименти на кабинета за войната в Украйна
  Автор: Гласове 27 Юни 2024
  Ще изпрати ли Галя от ПосолствоТо български мъже като „пушечно месо“ в Украйна?
  Да, Галя от ПосолствоТо ще изпрати български мъже като „пушечно месо“ в Украйна?

 3. ИСТИНАТА казва

  Да,“захарта“ може да бъде ПРЕМАХНАТА,НО за това трябва ПРЕЗИДЕНТА да ВДИГНЕ ЮМРУКА и НАЗОВЕ МУТРИТЕ !!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.