Бойко Борисов: ПП-ДБ е най-корумпираната партия, никой не може да състави правителство

6 10 081

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е на мнение, че в 50-ото Народно събрание никой не може да състави правителство. В 10-минутен брифинг пред журналисти в парламента Борисов обвини бившите си партньори от „Продължаваме промяната – Демократична България“ за спиралата от избори и за изоставането от еврозоната.

„Ние щяхме да сме там (в еврозоната, бел.авт.), ако сега имахме стабилно правителство, доминирано от нас. Виновниците за изоставането са „Продължаваме промяната – Демократична България“, Божков, Радев и всички, които тогава излизаха на площада. Жътвата е тотално сриване на всичко и нито една добра новина за България“, каза Борисов.

Реклама

Той нарече коалицията „най-корумпираната партия, която се нарича антикорупционна опозиция“, но накрая заключи:

„Най-нормалното, най-стабилното за държавата правителство ще е между първата, втората и третата (политически сили, бел.ред.). Тогава всички останали могат да бъдат вкарани в правителството с експерти и хора, които действително са добри“, заяви лидерът на ГЕРБ.

Той отново се върна към тезата, че вместо да чертаят червени линии, останалите политически сили биха могли да излязат и да си кажат условията да подкрепят кабинет на ГЕРБ. Дори изтъкна, че партията му била спряла да напада коалицията и се оплака, че от отсрещната страна чувал „разсърдени хора, които дори не искат да върнат жеста“.

6 Коментара
 1. Дундьо казва

  Страхливец.Искаме общо правителство,но нашите крадци да са министри.А пък на регулаторите пак да си сложим наши,че да не контролират министрите ни.Като Гвоздейков комисионера от вагоните и скапаните хеликоптери.Махайте се и ти и Пеевски и Доган и Гуцанов и Гнома и Пинокио и Коцето подлогата и Слави подлогата и подполковника фалшив от нашия живот.Кретен@.

 2. многознайко казва

  Бедни народе-не ви ли омлъцнаха тия-ените викат на другите,че са крадци!!!И ние знаем,че нито едните,нито другите стават за нещо.И какво от това-никой не пуска кокъла.Како абсурдна държава сме…Тия от „Спаси София“ не ги брига какво казва съда..Останалите малици сънуват как са на влласт…Ана мен ми се струва,че никой от населяващите Парламента не ни трябва-НИКОЙ.Ясно е,че трябва силна ръка и да вземе нещата в свои ръце,но такава няма.И няма и да има,ако ще и 77 избори да се задават…С тока ли нещете да ви дерат,с водомерите ли,с ДДС,или със скъпи стокици,дето не могат да си защитят ценообразуването.То не бяха зелени и бембени сделки….Ужас без край……

 3. Кака Стефка казва

  Дебелата банкнска м@стия пак е шубе.На-добре ще е да остави капиите на четинестия нерез от ДПС Калин и Гвоздея Единия да отдели суми за новите лични карти,а другия за ръждясалите вагони.И буцата от Банкя слугува и се подмазва на посолството само и само да не го „магнетизират“ и да не му омекне гъзец@ с откраднатите милиарди.Пфу!!

 4. оо7 казва

  Седи Бойко сам кат куче в хола
  и розмишлява дали ве то роръчал Шиши и Сокола
  или пък Наталито няма да му сире бързодейства отрова в кола
  зали Албанците ще му пранят сикариоси на
  Sinaola
  или Сретан да го причака със зурк Stinger качен ва покрива на МОЛА

 5. оо7 казва

  Седи Бойко сам кат куче в хола
  и размишлява дали не го поръчал Шиши и Сокола
  или пък Наталито няма да му сипе бързодействаща отрова в кола
  дали Албанците ще му пратят сикариоси на
  SINAOLA
  или лянящите холандци на Сретан да го причакат със зурк „Stinger „качени на покрива на МОЛА
  Дали кат Брендо да не грабне сака и бегом към затвора

 6. ИСТИНАТА казва

  Ако ТЕ са най-корумпирани,ТО ШАЙКАТА ОПГ „герб“,каква е ?!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.