НОВИНА! Агентът на ДЕА Евелин Банев – Брендо крие имоти за 1 милиард само в България

3 19 561

Агент ли е Евелин Банев – Брендо на американската служба за борба с наркотрафика Drug Enforcement Administration (ДЕА), която е подчинена на Департамента по правосъдие на САЩ? Този въпрос става особено актуален, след като бившият Кокаинов крал изненадващо се появи пред вратите на Централния софийски затвор, за да хвърли в паника цялата охрана, пише „Филтър“.

Не е тайна, че в миналото Брендо е контактувал с ДЕА и ролята му в наркотрафика не е била еднозначна. Заради престоя му в Украйна и изненадващо доброто развитие на нещата за него след задържането му там, слуховете, че работи с ДЕА, се засилват.

Евелин Банев отдавна е извън престъпния бизнес с международен трафик на дрога, категорични са източниците от ъндърграунда. За никого в престъпния свят на София не е тайна, че през 6-те години, когато го издирваха, Брендо е уреждал отношенията си с партньори и е подреждал легалния си бизнес.

Именно според някои свои съдружници той има имоти с през фирми на приближени за над 1 милиард лева само в България и бизнесът му върви повече от добре.

Тънки сметки за скорошно излизане на свобода са в основата на решението на Брендо да се предаде, обясниха няколко юристи, които са наясно с подобни казуси. Кокаиновия крал ще изтърпява присъдата си от 6 години, наложена му от магистратите у нас за пране на пари, съобщиха от прокуратурата в деня на шоуто на Брендо.

20-те години от Италия и 10-те от Румъния не се коментират, защото присъдите не са обединени. Брендо няколко пъти е искал това от съда, докато го издирваха с червена бюлетин по цял свят. Няма официални документи от Италия и Румъния у нас, става ясно от делата по молбите му, които са отхвърлени.

Реклама

Ако остане само 5-годишната присъда за Брендо, той ще излезе на свобода до една година. От присъдата му са приспаднати предварителният арест, който е близо 2 година След третата излежана година Евелин Банев ще може да поиска да го пуснат предсрочно, а вътре да топи наказанието си с труд и добро поведение, за което Narod.bg вече писа.

Свръхбогати хора като Брендо могат да направят престоя си в затвора повече от поносим, категорични са бивши обитатели на килиите.

Големият въпрос е за тежките присъди от Италия и Румъния. Според източниците това са държави, които нямат интерес хора като Брендо да са в техни затвори и традиционно изпращат такива чужденци в родните им страни.

Единствената санкция е забрана да влизат на територията им. Освен Брендо по делото „Кокаинови крале”“ бяха осъдени и други българи, сред които дясната му ръка Матей Боев. Веднага след края на делото Боев беше изпратен в България, където го освободиха предсрочно.

Същото се случи и с Тинко Гарев от Хасково. Те обаче бяха там, докато делото се разглеждаше. Брендо беше върнат у нас заради висящия тук процес за пране на пари срещу него, брат му, съпругата му и балдъзата.

Близкият на Брендо Гълъбин Боевски беше хванат в Бразилия с кокаин в куфара. Осъдиха го на 9 години затвор и го изпратиха В България. Тук веднага го освободиха. Не е лежал повече от две години зад решетките, и то само в Бразилия, припомня случая бивш прокурор, който по това време е бил на поста си.

Според него българските власти в такива ситуации няма какво да направят, а с молбите си за обединение на присъдите в последните 2 години Брендо е тествал дали има опасност да лежи 20 години, колкото е наказанието му в Италия. Освен това текат и давностни срокове, посочва още юристът. Престъпленията, за които е осъден Брендо, са от периода 2002 до 2005 и скоро давността им изтича.

3 Коментара
 1. J.English MI6 казва

  Брендо бил агент на ДЕА това е най-краткия ВИЦ
  Брендо е агент на ДС ,ВКР,ДАНС и ФСБ Россия
  Брендо ТЪРГУВА с ВЕНЕЦУЕЛСКИ кокаин и кокаин на лeвите маоисти комунисти от FARC
  Режима във Венецуела е проРУСКИ и всичкия кокаин там нищо общо със САЩ
  На времето FARC и Венецуела бяха свалили с РУССИ ракети хеликоптери на DEA в Колумбия където загинаха сащ граждани агенти DEA
  Руското оръжие им бе продадено от руския търговец Виктор БУТ ФСБ агент
  За тази си сделка фсб агент БУТ бе преследван от Departament of Justice USA и DEA по целия свят
  ФСБ агент БУТ бе заловен на влизане в летище Суварнабхуми Бангок Тайланд където отивал на почивка със семейство но ЗАСЕЧИН от най-нова сканираща отпечатъци и лица техниса ТАЙНО монтирана от DEA и Китайското Разузнаване във Тайландската столица Бангок БЕЗ никой руснак руски разузнавач дипломат да знае това
  Така че БРЕНДО е на обратня
  ата страна на враговете на DEA(Венецеула,ДС,КГБ ФСБ Россия)

 2. Кд казва

  Присъдата му е издадена дори с тази информация.
  Знаят се всичките му отрочета до един и кой какво има

 3. alik казва

  Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена:–- https://use.my/arctik

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.