ИЗВЪНРЕДНО: Бойко заплашен с убийство заради Украйна

3 11 137

Бойко Борисов получил заплаха за живота заради Украйна, стана ясно преди минути. Лидерът на ГЕРБ обясни пред журналисти, че няма договорка с ДПС за подкрепа на кабинет на малцинството. В парламента той заяви, че в правителство ще бъдат предложени само кадри на ГЕРБ, но не очаква то да събере подкрепа.

Той за пореден път прогнозира, че предстоят нови избори. Лидерът на ГЕРБ каза, че не очаква подкрепа от отделни депутати или разцепване на парламентарни групи.

Реклама

„Аз не съм Кирил Петков, не водя преговори по лаборатории.“

Борисов потвърди твърденията на Атанас Атанасов, който по време на консултациите при Румен Радев обяви, че къщата на лидера на ГЕРБ се охранява от снайперисти. Бойко Борисов каза, че информация за заплахата идва от международна служба. По думите му тя била „заради Украйна“.

3 Коментара
 1. Ацер казва

  Лошите сили в действие срещу него.
  Борец за демокрация, европеец, черноморец, атлантик,
  мутра, официално неосъждан, народняк – изобщо
  мъж като лайн@ на дъжд.

 2. ИСТИНАТА казва

  За Украйна ли ?! А,какво да кажем за : КТБ,НОЩНОТО ШКАФЧЕ,ПЪТНАТА КАРТА,Мата Хари,ГЛАСЪТ от ЗАПИСИТЕ,“БарселонаГЕЙТ-ИстамбулГЕЙТ“,ПАРИТЕ от ХАЗАРТА,“ДЖУДЖЕТАТА“,“Белене“,“Лукойл“,“Росенец“,“Камчия“,Капитан Андреево,ПАНАИРА,“МАГНИТСКИ“,“НОТАРИУСА“,“Сребреница“,………………………………………….,за МИЛИОНИТЕ,МИЛИАРДИТЕ ОТКРАДНАТИ и ПРОДЪЛЖАВАЩИ да се КРАДЪТ от ШАЙКАТА Ти ОПГ“герб“ и ЯТАЦИ????!!! НИКОЙ НЕ Ти ВЯРВА,евроантлантикооооооооооооооооооо,НИКОЙ !!!

 3. МАЖО казва

  АКО БЕШЕ ИСТИНА БОЙЧЕТО ДОСЕГА ДА СЕ Е ОСРАЛ С ЛАЙНА ДО ШИЯ ОТ СТРАХ,ЗАЕШКОТО СЪРЦЕ ПАК СЕ ФИЛМИРА ,ПАК МЪЧЕНИК ЗА ПРАВДА ГО ИГРАЕ ХАХАХА ПАЛЯЧО .ТЕ АКО ИСКАТ ДА ГО СВИТКАТ БАРАБАН НЯМА ДА БИЯТ И КОЛКОТО И ДА ГО ПАЗЯТ – ПЪТНИК Е

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.