Само в Narod.bg: Евелин Банев – Брендо следен от ДАНС до предаването в затвора

5 14 191

Изненадващата поява в понеделник сутринта на издирвания от Интерпол Евелин Банев – Брендо предизвика лавина от недоумение. Оказа се, обаче, че спецченгетата от ДАНС са били „в час” с намерението му да се предаде, защото биг босът е бил наблюдаван през цялото време от тайното му завръщане у нас преди година, както се твърди, до появата в 7,30 ч. сутринта пред Софийския централен затвор, съобщи само пред Narod.bg източник от българското ФБР.

Заповедта за ареста му дори стояла написана барабар с обвиненията „на едно бюро“ – финансови измами и най-тежкото – пране на пари, но така и останала неподписана, твърди информаторът под пагон.

Издирваният повече от шест години Брендо стъписа властите, след като сам се предаде. Около 7.30 ч. сутринта в понеделник криминалният авторитет от световна величина заедно с адвоката си Петър Зафиров се появи пред затвора с изтекла лична карта и твърдението, че се връща за изтърпяване на присъда.

Реклама

Според информация на БНР наричаният „кокаинов крал” е бил напълно подготвен за влизане зад решетките, дори си носел голям сак през рамо.

МВР издирваше шест години Банев, включително с червена бюлетина чрез Интерпол, очевидно напълно безрезултатно.

Мистериозната му поява на българска територия напомня случая на Ангел Христов от Дупница, който бе намерен мъртъв в дома си, след като години той и Пламен Галев (по-известни като „братя Галеви”) бяха издирвани.

5 Коментара
 1. Ivanov казва

  144 млн. лв. за заплати, за да „наблюдават“ наркотрафика, а ние безплатно го наблюдаваме и ако започнем да публикуваме всичко – ДАНС и ГДБОП, ще лъснат, като кураторите, на наркотрафика и наркоразпространението. Не го „наблюдаваха“, а го пазеха, защото им носи пари!

 2. Помните ли 1 малък самолет“Чесна“ как прелетя половин източна Европа и кацна във БългарияБЕЗ да го засекат и хванят
  Досущ като героя на Том Круз от филма „Бари Сийл-пилота наркотрафикант“ на DEA който прелита нон стап м-у Колумбия и Тексас ей тоя в самалета бе БРЕНДО

  БРЕНДО е съдружник със СИНА на шефа на ДАНС Иван Драшков и с едня дузина бивши ДСагевти

 3. многознайко казва

  А бе кой снима туй клипче пред пандиза?Или там си имат щатни оператори….Съвсем ни взехте за боядисани врабчета.Съвсем тъпа история-и бъдете сигурни,че този ще бъде изтеглен скоро от тез места за лишаване от комфорт „по необходимост“за оперативни цели.Ама тогава няма да има афиширане-даже няма и да разберем.

 4. U.N.C.L.E SAM казва

  Е как кой брятовмудкята на Брунзо Келанка Касабава и шефа на Бургассата Палиция Емил Равлав и г.имата брачеди от ТОПОЛОВГРАД

 5. U.N.C.L.E SAM казва

  Е как кой братовчедката на Брендо Керанка Касабава сжбстмвеничка на бургаския проТЕРБсочайт „ФЛАГМАН“и шефа на Бургаската Пълиция Емил Павлов и тримата брачеди от ТОПОЛОВГРАД

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.