Актуален слух в Narod.bg: Брендо искал да се скрие в Неофит Рилски – селото на Ивелин Михайлов

3 20 755

Биг босът от световна величина Евелин Банев – Брендо искал да си купи или наеме къща във варненското с. Неофит Рилски, край което е разположен Историческият парк на идеолога на партия „Величие” Ивелин Михайлов.

Актуалният и доста необичаен слух идва от ъндърграунда във връзка с изненадващото предаване на Брендо, докладва източник на Narod.bg.

Информацията ни гласи, че няколко дни след вота на 9 юни Брендо се свързал с Ивелин Михайлов и поискал подкрепа за купуване или наемане на къща в Неофит Рилски, осеяно с камери и безупречно ниво на сигурност, където да заживее на спокойствие, макар и издирван от Интерпол от далечната 2016-а. В отплата „Величие“ щяла да получи подобаващо финансиране…

Реклама

Камерите принадлежат на „Пазителите” – фирма, която на теория охранява „Исторически парк”. На практика тя работи като частна полиция на територията на Неофит Рилски, а понякога и в съседни села.

Единственият българин в най-високите нива на световната мафия Брендо, обаче, получил отказ от Ивелин Михайлов за помощ и оттам започнали проблемите му с НАП, блокирането на сметки и т.н., твърди информаторът на Narod.bg.

Ивелин Михайлов пък се притеснил и покрил жена си и децата, след като отказал да осигури пребиваването на Брендо в Неофит Рилски срещу обещание за финансиране на „Величие”.

В интерес на истината е повече от странно, че гангстер от величината на Евелин Банев, който разполага с няколко паспорта, връзки с наши и чужди служби и необятен поток от кеш, да поиска да се свре точно във варненското село, коментира изуменият източник на Narod.bg.

3 Коментара
 1. Отвратен от омразата!! казва

  Можеше още малко да доизмислите сюжета в сагата със слуховете!
  Голяма омраза и плюене към величията!
  Напразни думи и дела! Само страхливец или платен безродник може така да пише! Господ гледа, забавя, но не забравя!
  Те ли да ни главния проблем, а?

 2. J.English MI6 казва

  Ивелин Михайлов управител на Home2 you която е на БРЕНДО
  Преди 7 зни Германската Полицшя ХВАЩА огромна пратка29,5 ТОНА КОКОИН в порт Хамбург а Нидерландците хмащат 6 ТОНА БЯЛО в Ротердам
  При спец операцията германски Полиция и спец части са арестувани 2 ТУРЦИ,1 БЪЛГАРИН,1 мароканец 1 албанец
  В Колумбия също има цаловени няколко ТОНА в съвместна межд.операция
  И хоп БРИНДО бързо ТИЧКА към Панделата усещайки HEAT(ЖЕГАТА) идваща от Албания

 3. J.English MI6 казва

  Operation „Plexus“ Хамбург Германия-Ротердам Нидерландия-Богата Колумбия общо 35 ТОНА БЯЛО на стойност 2,78 МИЛАРДА € на ЕДРО

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.