Изповед в Narod.bg: Влюбена в Румен Радев се оплака от НСО тормоз (СНИМКИ + СИГНАЛ)

1 17 389

„Полицаят Николай Ангелов използва името на Национална служба за охрана без да е упълномощаван от НСО, без да му е нареждано, за да ме преследва“.

Това става ясно от сигнал до Narod.bg от тежко влюбената в президента Румен Радев плевенчанка Петя Аврамова. Както се вижда от изпратените от дамата снимки, сигналът е входиран и в прокуратурата.

Реклама

Според Петя Трендафилова пресата от ченгето Николай Ангелов е заради опасения, че може да е опасна за държавния глава, тъй като много често присъства на събития с Румен Радев.

„Ужасена съм! И не зная какво ми се случва! Присъствала съм на негови мероприятия в страната, уважавам го, обичам да го слушам, вярвам му!

Присъствам в качеството си на гражданин на мероприятията му. А книжките за него разпространявам в библиотеки, до градове, села, кметове и са различни, касаещи посещенията му. Пиша по-скоро статии. Президентът Радев е достоен президент и за достойните личности трябва да има история за бъдещите поколения”, смята влюбената Петя.

1 Коментар
  1. ГАЛЯ от ПосолствоТО казва

    Дами и господа, Вместо да ни занимавате с тези извратеняци-дебили, не е ли по добре да погледнете какво се случва в АЕЦ КОЗЛОДУЙ!!! . ИЗГЛЕДАЙТЕ ТОВА КЛИПЧЕ: https://www.actualno.com/interview/iztekla-li-e-radioaktivna-voda-v-aec-kozloduj-i-ima-li-risk-prof-kaschiev-pred-studio-actualno-news_2247435.html . ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ, ЗА КАКВА АВАРИЯ В АЕЦ КОЗЛОДУЙ СТАВА ВЪПРОС!! Резултата е седмици след като прекратихме договорите с Русия и сключихме договори със САЩ!! . КОЙ ЩЕ ОТГОВАРЯ ЗА СЛУЧИЛОТО СЕ В АЕЦ КОЗЛОДУЙ?!! ..ШЕФ НА ЦЕНТРАЛАТА Е политическият назначенец НИКОЛОВ – – ГЕРБ, с опит в бизнеса с банички и кафета !! ЗАЩО ВСИЧКИ МЕДИИ МЪЛЧАТ ЗА ТАЗИ ИЗВАДИЛА ОТ СТРОЯ ШЕСТИ БЛОК НА ЦЕНТРАЛАТА?!!! . РАЗРОВЕТЕ СЕ В СЛУЧИЛОТО СЕ

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.