Само в Narod.bg: Депутати се цепят от „Възраждане”?

2 17 179

Първата по-сериозна битка между ПП „Величие” на Николай Марков и „Възраждане” на Костадин Костадинов беляза третия парламентарен ден на 50-ото Народно събрание. Конфронтацията издави наяве очертаващото се отлюспване на поне двама депутати от ПГ на „копейките”, предаде репортер на Narod.bg.

Скандалът гръмна при гласуването на проект на решение за избиране на Временна комисия за изработване на проект на Правилник за организацията и дейността на Народното събрание.

Начело на комисията беше избрана предложената от ГЕРБ-СДС Анна Александрова. Кандидатурата беше подкрепена не само от собствената ѝ формация и ДПС, но също и от „Величие“, както и дори от трима депутати от ПП-ДБ. „Възраждане“ лансира собствен кандидат – Цвета Рангелова, зад която обаче застанаха само нейните съпартийци и ИТН.

Това изкара извън нерви верния паж на баш патриота Костадин – Цончо Ганев, който нападна „Величие” с обвинения, че били „секта” и „временно явеление” в парламента.

Реклама

Цялата тирада на Цончо, обаче, се размаза като Киро и Лена на парапета, след като дойде новината, че двама от народните представители на „Възраждане” са гласували против кандидатурата на собствената си партия Цвета Рангелова.

Дали това означава, че двама от копейките се цепят от парламентарната групата, въпрос на часове или дни е да научим, предаде репортерът на Narod.bg.

Депутатите все пак приеха проект на решение за избиране на Временна комисия за изработване на проект на Правилник за организацията и дейността на Народното събрание.

Председател на временната комисия ще е Анна Александрова от ГЕРБ-СДС, а членове на комисията са както следва: Христо Гаджев от ГЕРБ-СДС, Хамид Хамид и Ертен Анисова от ДПС, Надежда Йорданова и Стою Стоев от ПП-ДБ, адвокат Петър Петров от „Възраждане“, Иван Иванов и Мая Димитрова от БСП, Павела Митова и Станислав Богдански от ИТН и проф. Юлиана Матеева и Виктория Василев от „Величие“.

2 Коментара
  1. aaaa казва

    Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:–- https://shorter.me/keto

  2. turquoise казва

    Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена:–- https://use.my/arctik

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.