НОВИНА: Слави Трифонов поиска властта

4 10 393

Ако партиите не искат избори, ще подкрепят експертно правителство с мандат на ИТН. Така лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов поиска властта с пост във фейсбук профила си.

Трифонов каза, че ще предложат експертно правителство, ако Радев връчи третия мандат на ИТН.

„Такава е ситуацията, че явно се налага да повтарям някои неща, защото има хора, журналисти и шарлатани, които нещо не разбират.

Реклама

Живеем в парламентарна държава и има парламент, който избира правителство, което управлява държавата. Така е дори и с нелепите поправки на Конституцията, осъществени от ПП-ДБ, ГЕРБ и ДПС. Тоест, основният закон е такъв. Първият мандат отива в спечелилата изборите политическа сила. Това е ГЕРБ. ИТН няма да подкрепи правителство с първия мандат на ГЕРБ.

Вторият мандат отива в ДПС. ИТН няма да подкрепи правителство с втория мандат на ДПС. И ако президентът даде третия мандат на ИТН, ИТН ще предложи експертно правителство, което ще свърши определени неща за определено време. И ако другите партии в парламента не искат да се ходи на избори, ще подкрепят това правителство. И, за да се случи всичко това, трябва да има работещ парламент, с избран председател на парламента.

Всички интерпретации по темата са или от хора, които не разбират, или от хора, които въобще не искат да има парламент и закони, или от хора, които им харесва да говорят глупости, или от шарлатани, които са лъжци, национални предатели, крадци и обикновени фалшификатори“, пише Трифонов. 

4 Коментара
 1. morgan казва

  Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена:–- https://use.my/arctik

 2. [email protected] казва

  ,,Ако“ президента ви даде мандат. А …. ако НЕ? Нещастник. Три пъти отказа властта , а сега се ПРОДАДЕ.С единия крак си за оня свят и още не разбра за ПРОВИДЕНИЕТО. Това ти е края селяндурино.

 3. ВЕЖДЮ РАДИШЕВ казва

  ТОЗИ ЛАКОМ КАПУТ,ТЕ МУХИТЕ ВЕЧЕ ГО КАЦАТ ТОЙ ЗА ПАРИ СЕ ИЗСРА В ЛИЦЕТО НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ.ЯЖТЕ МУ ЛАЙНАТА И ПАК ГЛАСУВАЙТЕ ЗА НЕГО.ТОВА КЛЕТО СЪЩЕСТВО ЗАРАДИ БОЛЕСТА СИ СЕ Е ПРЕВЪРНАЛ В СТАРЕЦ ЗАВИЖДАЩ НА ВСИЧКИ И ВСИЧКО.САМ В ТЪМНИНАТА КАТО БУХАЛ ТОЙ ПАРИТЕ И ОНЯ КУКЕР-ГНОМ,ПОВЯРВАЛ СИ ,ЧЕ ЕДИН ДЕН Е НАСЛЕДИ ВСИЧКО СЛЕД ДЪЛГИЯ

 4. кънчо манафа казва

  синчето но тотю ямболски изобщо не пуска в гъзъ ама изобщо ,пендела е лесен искаме да лашкаме и двамата татко му и него ще е шоу

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.