ИЗВЪНРЕДНО: ДАНС търси корупционен кеш към bTV и Нова телевизия, има СРС-та

1 9 271

ДАНС разработва информация за корупционен кеш към bTV и Нова телевизия! Супер скандалът бе осветлен от лидера на МЕЧ Радостин Василев в блога на атакиста Ивелин Николов.

„Бях в парламента, когато излезе този запис за неофициалния кеш. Той е достатъчно основание да бъдат арестувани. Звънят на Пламен Бобоков за пари (ПП, бел. Ред.). Присъствал съм как Кирчо му звъни по подобни теми. Киро ходеше като просяк да събира пари“, шокира с изказването си Василев.

Реклама

„Тези пари са ги прибирали хора от медиите. И за това има СРС-та. Има специална разработка в ДАНС по този случай. В bTV и Нова телевизия има хора, които са прибирали кеш, за да канят или да не канят определени хора“, разкри лидерът на МЕЧ.

„Има доказателства и данни, че тези телевизии са работили в брой и тези хора трябва да бъдат размазани. Особено bTV – телевизията на мафията, която трябва да бъде изтърбушена“, призова той.

1 Коментар
  1. morgan казва

    Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена:–- https://use.my/arctik

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.