Пошло в Narod.bg: На Черешова Задушница кметството пълни София с гейове (СНИМКИ)

1 9 391

Тази година огранизаторите на гей парада в София, който вече се казва София Прайд, избраха да проведат гнусното си събитие навръх Черешова задушница, а управата на столицата в лицето на извратената розова коалиция ПП-ДБ-Спаси София и кмета от ДС Васил Терзиев им разреши...

Това е пошлост, гордост, купон, чалга, мокри фланелки и драг кралици в деня, в който почитаме починалите.

Ден по-късно пък, баш на Петдесетница – петдесетия ден от Възкресението, ще правят ритуал/купон, който буквално и открито е облечен в сатанизъм. Транс-демон с рога седи на дяволски трон и ни кани на купон с него баш на този ден – Петдесетница. Сигурен съм, че нито едно от двете решения не е случайно, пише Кристиан Шварек в своя профил, видя Narod.bg.

Реклама

И продължава:

Доскоро вярвах, че тези най-крайни и уродливи крила и линии на съвременното ЛГБТ движение – открито сатанистките такива, са много далеч от България. Че трябва да отидеш в Калифорния, за да ги срещнеш. Оказа се, че не е така.

Затова в събота ние ще станем рано, ще отидем на църква и на гробищата, при нашите починали близки за Задушница, след което между 10:30 и 12:00 ще се съберем на площад „Св. Александър Невски“ за Голямото Шествие за Семейството.

То ще тръгне точно в 12:00 под камбанен звън от патриаршеската катедрала, и под благословията на представители на Българската Православна Църква, които вчера ни подкрепиха вече и официално с писмо.

Колкото повече вкарвате този вече напълно открит сатанизъм в България, толкова повече ще ви се противопоставяме. Каквото и да ни коства това.

1 Коментар
  1. sianaapricot казва

    Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена:–- https://use.my/arctik

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.