Версия в Narod.bg: Първите имена в кабинета!

3 20 593

Първите имена от евентуалния кабинет вече са факт в Narod.bg. След като вече разкрихме, че за премиер се спряга бившият председател на парламента Росен Желязков, наш брилянтен източник от НС разкри, че за бъдещ финансов министър готвят царското юпи Николай Василев.

Засега се подхвърля и името на Борис Михайлов като възможен шеф на НАП на мястото на Румен Спецов. От две места уточниха пред Narod.bg, че и с двамата са водени по няколко разговора за привличането им към неясния засега формат на бъдещото правителство.

Царският икономист Николай Василев бе вицепремиер от 2001 до 2005 г. в коалиционното правителство на НДСВ и ДПС с участие на представители на БСП, в което също така е министър на икономиката (2001 – 2003) и министър на транспорта и съобщенията (2003 – 2005).

Реклама

След това участва в правителството на Сергей Станишев, управляващо с мандата на ДПС, известно като Тройната коалиция (БСП, НДСВ и ДПС), в което е министър на държавната администрация и административната реформа (2005 – 2009).

Борис Михайлов е бивш шеф на НАП и Държавен фонд „Земеделие” (ДФЗ). Роден през 1959 г. в София. Има завършени две магистратури – по икономика в УНСС и по право. Преминал е курс по мениджмънт в САЩ, както и квалификационни курсове в България в областта на приватизацията и приватизационните фондове, стоковите, фондовите и валутните борси.

Според източника на Narod.bg има два варианта за развой на събитията при второто заседание на 50-ото Народно събрание с избор на шеф на НС – или ще се играе с кворума, или на третия най-важен пост в републиката – председател на парламента, ще бъде избран д-р Силви Кирилов от ИТН, който като най-възрастен от присъстващите откри първото заседание на новоизбраното 50-ото Народно събрание.

3 Коментара
  1. J.English MI5 казва

    Ако малкия мук НИКОЛАЙ ВАСИЛЕВ стане финансов мнистър ЩЕ УМОРИ от глад и репресии БГ НАРОД таз утрепана мишка

  2. sianaapricot казва

    Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена:–- https://use.my/arctik

  3. ИСТИНАТА казва

    А,да,СЛАГАМЕ Силви,за да МИНЕ „правителството“ на СЛЕПКАТА-ОПГ „герб“,“дпс-МАГНИТСКИ“ и ПАРАШУТИСТИТЕ от“дпс-МАГНИТСКИ“-„итн“!!!???? БЪЛГАРИ !!! НАРОДЕ???? ГАВРАТА,ПРОДЪЛЖАВА !!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.