Изненада в Narod.bg: Кабинетът „Главчев” става редовен

2 32 275

Нова идея за бъдещия кабинет се върти по върха на държавата – служебното правителство на Димитър Главчев да стане редовно с корекция на министерските кресла, дочу Narod.bg.

Подобен кабинет може да получи подкрепа от мандатоносителя ГЕРБ, ДПС и по-малките партии в 50-ото Народно събрание, за да има стабилно управление.

В противен случай алтернативата е седми поред предсрочни избори, които не са добре за нито една политическа формация, още по-малко за България, коментира наш читател от кухнята на събитията.

За беда, обаче, още преди започването на разговорите за правителство, анонсирани от ГЕРБ, три формации обявиха, че няма да подкрепят кабинет с първия мандат. Това са големите губещи от вота на 9 юни ПП –ДБ плюс БСП и „Възраждане“.

От изборите насам жълтопаветните брокери обявява, че ще са опозиция, а днес обидената от разгрома коалиция обяви, че дори няма да отиде на срещата за нормален разговор.

Ето какъв е предвиденият от ГЕРБ график за срещи:

17 юни 2024 г.:

Реклама

13:00 часа – ДПС

15:00 часа – ПП – ДБ

17:00 часа – „Възраждане“

18 юни 2024 г.:

11:00 часа – БСП

13:00 часа – ИТН

15:00 часа – „Величие“

2 Коментара
  1. Каменов казва

    Бойко съсипа държавата.Тоя страхливец и нагаждач.Всички министри от тоя кабинет да се изринат до крак.Начело с тоя предател и комисионер на транспорта Гвоздея. Бойко е вече политически труп и при следващи избори ще го изгонят с камъни.

  2. innovative казва

    Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:–- https://shorter.me/keto

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.