Червен потрес: Гуцата се облизва за стола на Корнелия

2 6 787

От мига, в който Корнелия Нинова обяви, че подава оставка като председател на БСП, Борислав Гуцанов, или Гуцата, не спира да бленува за стола ѝ, твърдят източници на „Уикенд” от „Позитано” 20.

Съгласно устава на социалистите мястото ѝ временно трябва да заеме някой от настоящите зам.-шефове на партията, а именно Кристиян Вигенин, Владимир Москов, Ирена Анастасова и Атанас Зафиров, който всъщност бе избран за временен шеф на Столетницата.

Борислав Гуцанов е само секретар по организационните въпроси. Въпреки това той таял надежди да седне най-после на най-високия стол в БСП. Всъщност Гуцанов бил готов веднага да се отрече от Корнелия, въпреки че минава за едно от най-верните ѝ просита.

Реклама

Междувременно старите муцуни от БСП предупредиха, че Корнелия за пореден път разиграва театър и оставката й е с користна цел. „Това е поредното политическо шоу, което тя прави”, заяви Кирил Добрев, припомняйки, че това е третият път, в който Нинова подава оставка. Първия тя самата си я оттегли, а втория път не беше приета.

Добрев обясни какъв конкретно е замисълът на лидерката в оставка: „Ние сме реално във вътрешнопартийна предизборна кампания. Вътрешният избор ще бъде през септември, а конгресът през октомври. Т.е., Нинова 15 дни по-рано от датата, в която трябваше да излезе така или иначе в отпуск, за да направи своята предизборна кампания за своя трети незаконен мандат, защото уставът и разрешава само два, направи едно политическо шоу”, коментира той.

Както Narod.bg пръв разкри, сред социалистите има нагласа за лидер да бъде избран бившият министър Драгомир Стойнев.

2 Коментара
  1. ИВ. ПОР казва

    УСУЛ ЧИКИДЖИЯ ,ВИНАГИ ПЪРВИ ДО КЕЛЕПИРА,ВИНАГИ С ГОЛЯМАТА ЛЪЖИЦА ,СЕГА Е СКРИТ ИНВЕСТИТОР ЗАЕДНО С ДИДО ДЪНКАТА В НАЙ СКАПАНИЯ ПРОЕКТ – БИВШИЯ ДОМ МЛАДОСТ НО ТАМ МЕРАКЛИИТЕ ЩЕ ГО ПАПКАТ СЛЕД КАТО СЕ НАНЕСАТ

  2. Методиевв казва

    Трябва си смяна, да гонят онзи убавец Методиев, да го гонят с камуниииеиеииеие

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.