ПП издънка: Ицо Хазарта ни излага в Брюксел – не знае бъкел английски

4 12 949

Върнат в първи клас се оказва рапърът Христо Петров – Ицо Хазарта, след като успя да попадне в Европейския парламент. Депутатът от „Продължаваме промяната”, обаче, ще ни излага в Брюксел, тъй като не знаел бъкел английски.

Затова сега играчът, който пешее „Искам да ида в парламента”, решил да се вземе в ръце и да научи бързешком поне базисен английски, тъй като нямало как да общува с останалите депутати от политическото си семейство в Брюксел, научи „Уикенд”. Това поставя под въпрос и какво въобще ще свърши за България пишман депутатът.

Реклама

Няколко пъти в седмицата учителка по езика на Шекспир идвала в дома на депутата, за да го обучава устремно как да води поне елементарен разговор, а Хазарта сериозно налягал над уроците. Колегите му от „Възраждане” дори се присмивали, че въпреки гаврите по техен адрес, те знаели повече езици от него, а той сега трябвало да ги учи.

„Ицо няма дори висше образование! Той завърши Класическата гимназия и след това не записа нищо, тъй като кариерата му на рапър тръгна стремглаво. Не че това му е пречело до този момент, но все пак за европейския парламент е добре да се изпращат хора, които владеят езици”, ехидно коментират в политическите кръгове.

4 Коментара
 1. СТОЯН МИХАЛЕВ казва

  ЩОТО ПЪК ОНЯ С „ВСИЧКИ СМЕ ПАРЛЕ ВУ ФРАНСЕ И САХЕРА“ПОУИГУОТ ГОЛЕМ БЪКЕЛ НЕ ЗДЯВА АМА СТОИ ДО ХОРАТА КОИТО СИ ГОВОРЯТ НА АНГЛИЙСКИ И ОНОВО КИМА С ГЛАВА ВСЕ Е ДНО НЕЩО РАЗБИРА ,АЙ СТИГА

 2. Арни казва

  Сигурни ли сте, че той е единственият, който не знае английски, или е единственият от ППДБ, който не знае английски? Но вие сте така фокусирани върху Промяната, че нищо друго не ви интересува, само по тях плюете.

 3. фвеф казва

  Ще кажеш че не са прави да плюят, какво прави 5 години в парламента поне езика да беше научил.
  Ще им пее на български поне докато ги умори

  Пълна излагация

 4. ГУДЖО казва

  В ЕС английският НЕ Е задължителен. Англия НЕ Е в ЕС. Виж българският е част от езиците на ЕС.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.