На 9 юни: Разбойникът Венци Чикагото победи куп известни политици

0 10 111

Колкото и невероятно да звучи, на отминалите избори имаше доста скандални фигури. Покрай цирковете, с които т.нар. утвърдени политици се бореха за народната любов, в сянка остана русенският рецидивист и шеф на „Народна партия „Истината и само истината” Венцислав Ангелов – Чикагото, предаде „Уикенд“.

За избирателите, търсещи малко забавление в иначе досадните шести поред предсрочни избори, липсата му в ежедневните предизборни хроники и диспути е голяма загуба. Няма спор, Венци Чикагото може да прави шоу, а и посланията са доста различни от обичайното разделение на евроатлантици и русофили.

Ангелов за пореден път се яви на изборите с обещания за борба с ръководените от извънземните световен масонски заговор, чипирането на хората и психотронните оръжия. Колкото и безумно да звучат идеите на осъждания за пране на пари, търговия с дрога и данъчни измами русенец, на изборите в неделя партията му събра 2497 гласа.

И това без да има достъп до големите телевизии, от където да ни обяснява за заговора извънземната раса на рептилите, човекоподобни същества с глави на гущер, решили да превземат Земята.

Реклама

На фона на „Величие”, които също отсъстваха от телевизиите, но наляха огромни пари за реклама в социалните мрежи, можем само да гадаем какъв би бил резултатът на Венци Чикагото при повече пари и публичност.

Чикагото опита да компенсира липсата на пари, разпъвайки ежедневно огромни транспаранти пред Министерски съвет с призиви за борба с извънземните. Най-актуалното му прозрение е, че руският президент Владимир Путин е мъртъв, а неговото място е заето от приел образа му извънземен рептил.

Дори и с получените 0,12%, русенецът успява да изпревари куп известни политици, които редовно се радват на медийно внимание. Партията му зае почетното 15-о място след явилите се 31 кандидати за народната любов. На вота в неделя зад рецидивиста-борец с извънземните Венци Чикагото остава създадената от шефа на „Атака” Волен Сидеров и боса на Национално движение Русофили „Коалиция Неутрална България (Русофили и Комунисти)”. Сидеров и подсъдимият за шпионаж в полза на Русия Малинов събраха едва 2 461 гласа.

Малко по-назад е и Коалиция на розата на Александър Томов-Лупи. Томов, който обичайно се изживява като единствен български социалдемократ, а покрай опитите си да се изкара спасител на България успя да фалира футболния ЦСКА и комбината „Кремиковци”, е получил доверието на едва 2207 човека.

Само 2000 гласа събра и партията на националиста Боян Расате Български национален съюз „Нова демокрация”, въпреки редовните му изцепки и побоища над гейовете в опит да се представи за защитник на семейството.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.