Оставката на Корнелия в Narod.bg: „Другари, изборите са катастрофа” (ДОКУМЕНТЪТ)

2 7 975

Единствено в Narod.bg – вижте ръчно написания от Корнелия Нинова документ, с който подава оставката си като лидер на БСП, както и на цялото изпълнително бюро. Аргументът – катастрофалните за Столетницата резултати от изборите на 9 юни.

Оригиналният документ бе предоставен на Narod.bg директно от централата на „Позитано 20”.

Реклама

На този фон Корнелия Нинова вчера подаде оставката и на цялото Изпълнително бюро на БСП. Днес всички заместник-председатели, членове на Изпълнителното бюро, са в оставка и предстоят нови процеси в партията, които трябва да я изчистят още повече“. Това съобщи пред БНТ Георги Свиленски от БСП, който застава начело на парламентарната група на БСП.

Вчера и част от изпълнителното бюро, които според мен досега са ръководили партията, се присъединиха към искащите извънреден пленум и свикаха и те пленум в 11 ч. Със сигурност знам за тримата зам.-председатели Атанас Зафиров, Кристиян Вигенин, Владимир Москов и Борислав Гуцанов“, каза Свиленски.

„Първоначално тя пое отговорност, като смяташе, че има хора до нея, които могат да продължат, да преведат партията в този тежък момент“, допълни той.

Днес Националният съвет на БСП се събира в партийната централа, за да приеме заместник на подалата оставка Корнелия Нинова и да насрочи пълен цикъл отчети и избори в партията.

2 Коментара
  1. КОЛАРОВА - ВНУЧКАТА казва

    ОНЯ КАПУТ ГУЦАНОВ ДЕТО ЗАЕДНО С ДЪНКАТА СТРОЯТ АБСОЛЮТНО НЕЗАКОННАТА СГРАДА НА ТЕРЕНА НА ДОМ МЛАДОСТ С МОЩНО ЛИЗАНЕ НА ДЪРТАТА КУРАБИЯ НА КОРНИТУ ,СЕ ИЗДИГА В ПАРТИЯТА – ТОЗИ ЯКО МИСЛИ ЗА БЕДНИТЕ БЪ„ЛГАРЕ ХАХАХА

  2. Иван казва

    Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена:–- https://use.my/arctik

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.