Да пази Господ: Чалга-рапърът Криско става кмет на Габрово

2 10 345

Можем да станем свидетели на шокираща политическа кандидатура у нас. Криско влиза в политиката! Чалга-рапърът няма да се кандидатира за министър на веселието, от каквото разбира, а за кмет на родния си град. „Моите амбиции са само за кмет на Габрово!“, хвърли бомбата в ефира на Нова Криско и допълни:

„Това е шега, но от шега на шега да си кажем истината.“

Певецът се вълнува и следи какво се случва в страната редовно. На този етап от живота си не мисли сериозно да се кандидатира за управник на родния си град, но загатва, че в по-далечно бъдеще и това е възможно.

„Аз не се прибирам толкова често, но Габрово изглежда доста добре. Смятам, че ще се справя много добре. Има много забележителности, които могат да привлекат туристи. Това е нещото, на което като кмет ще наблегна“, размишлява изпълнителят.

Реклама

Криско е категоричен, че иска децата му да отраснат в България. Затова той и жена му Цвети не мислят да емигрират, а да наблегнат на плюсовете, които страната ни има.

Певецът споделя, че вече е по-отговорен, по-спокоен и по-израснал. Поради тези причини жена му Цвети със сигурност би гласувала за новият Криско, а не за стария.

Ето това може да стане кмет на Габрово, да пази Господ…

2 Коментара
  1. ВЪПРОС казва

    А,ЗАЩО Гонзо да МОЖЕ,а Кристофър НЕ ?!

  2. Иван казва

    Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена:–- https://use.my/arctik

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.