ПРОСТОТИЯ: Психар едва не наби актьора Мариан Бачев, пита за Слави Трифонов

3 8 131

Обичаният актьор Мариан Бачев от екипа на Слави Трифонов се е разминал на косъм от побой и то без да има каквато и да било вина. Той самият разказа в социалните мрежи за случка в центъра на София, която го е сблъскала с агресивен и незапознат със знаците шофьор.

От написаното разбираме, че в крайна сметка Бачев е невредим и е останал с разочарование и огорчение, което е разбираемо предвид ситуацията, в която е участвал не по свое желание.

Ето как Мариан Бачев описа случката във фейсбук:

„Еднопосочна улица в района на цветния пазар „Димитър Петков“ е в ремонт и насрещната еднопосочна е двупосочна с временна организаци на движението със съответните пътни знаци.

За целта са премахнати автомобилите, които паркират в зелената зона, за да може спокойно да се разминават два автомобила във временното двупосочно.

Навлизам в „насрещното“ в дясната му страна. Срещу мен се засилва питекантроп с излъчването, на четирикратен победител на Ролан Гарос. Спира точно пред мен, така че да не може да се разминем.

– Къде бе, нещастник? – сипе онзи.

– Има ремонт… – не успявам да довърша аргумента си

Реклама

– Бегай, бегай назад…

– Къде назад!? Има ремонт и пътят е оттук!

Идва зад него втори. Свирка.

– Аре, Ганюююю, давай назад!

Става от колата. Идва вече да се разправя. Притварям от съображение за сигурност прозореца – не знам каква му е биохимията. Разпознава ме.

– Слави така ли ви учи?

– На какво да ме учи, бе? Хóди виж, че знак! – влизам му в тона.

Отива. Вижда. Подминава ме. Дърпайки колите да ми направят място да се разминем. Няма извинявай, няма съжалявам.

Нека не ни учудва ВЕЛИЧИЕ-то на този народ!“

3 Коментара
  1. Чоки казва

    Просълзих се!

  2. Иванова казва

    Бачев, Бачев, че сте прости в котилото на Трифонов го знаем всички българи! Не е нужно да смесваш Величие с просташкото ти държание! Опропастихте няколко поколения с вашата чалга и халтура! От вас по-големи простаци няма!

  3. jealous казва

    Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена:–- https://use.my/arctik

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.