Преговорите започват! Три дами редят кабинета

6 7 783

ГЕРБ излъчва преговорен екип начело с три ключови дами, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. По думите му от понеделник ще поканят всички лидери на партиите, защото темите са две – правителство и парламент. „И ако може да се сложат на една плоскост, за да се работи паралелно. Поради изострените отношения между лидерите, мисля, че би било работещо“, допълни Борисов.

„Единственият шанс да има правителство е всеки да надмогне егото си, да се направи експертен кабинет и ако може с отговорните политици и да влезем в диалог и да се намерят експерти, в първия възможен мандат да се състави правителство.

Реклама

Единственият вариант е правителство с първия мандат, втори, трети, четвърти – са безсмислени, ако не се получи разбирателство с първия. Ако не стане – септември отново на избори“, каза още Борисов.

ГЕРБ-СДС е първа политическа сила на вота за народни представители и евродепутати.

На изборите за НС коалицията печели 24.70% от гласовете, а за ЕП – 23.54%, сочат окончателните резултати на ЦИК при 100% обработени протоколи.

6 Коментара
 1. ИСТИНАТА казва

  ПАК БЯГА !? А,ЗАЩО ли ???? НАЙ-опитния,честния,некорумпирания,………………………….,НАЙ !?!?!? До КОГА ?! НАРОДЕ???? НАРОДЕ???? НАРОДЕ????

 2. Гърневски казва

  Рая бешлиимаатаква да се грижи за нуждите му, да не се занимава с глупости

 3. Чоки казва

  Хайде да видим Слави Трифонов ще си направи ли публично харакири с тия двамата шопара.

 4. Д-р Илко Семерджиев, зъболекар-импресионист казва

  Всичко, което искате да знаете за Виктория Василева, но се срамувате да питате или
  другото име на морала във „ВЕЛИЧИЕ“:
  https://pik.bg/%D0%B2%D0%B8%D0%BA%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D0%B2%D0%B0%D1%81%D0%B8%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B0-%D0%B8%D0%BB%D0%B8-%D0%B4%D1%80%D1%83%D0%B3%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D0%B8%D0%BC%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%BC%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0%BB%D0%B0-news1233725.html

 5. Анастасия Гешева казва

  Другата важна новина е, че САЩ предават на НАТО изцяло отговорността за въоръжаването на Украйна, при това го става ЗАДЪЛЖИТЕЛНО за страните членки. Това означава, че САЩ задължават Европа да води войната в Украйна. Процес, който описвам от есента на миналата година. Включително САЩ задължиха Виктор Орбан да не ПРЕЧИ НА ВОЙНАТА НА НАТО срещу Русия и Унгария се съгласи срещу изваждането и от списъка с държави, които трябва да пратят войници в Украйна.

  Това означава, че освен, че ще бъдем задължени като държава членка да произвеждаме и изпращаме оръжия на Украйна, БЕЗПЛАТНО, ще бъдем задължени да ИЗПРАТИМ ВОЙНИЦИ НА ТЕРЕН. И тук никакво Народно събрание няма да има думата. По предишният парламент, на 12 февруари 2023 година предаде командването на армията в ръцете на НАТО. В България НЯМА антинатовски партии и представители в новото Народно събрание

 6. jealous казва

  Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена:–- https://use.my/arctik

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.