Бойко Борисов на ЧРД: Премиер от ГЕРБ или нови избори (ОБНОВЕНА)

4 4 729

Четири дни след изборите победителите от ГЕРБ направиха първи официален коментар на резултатите и бъдещите си планове за формиране на правителство. Днес по обед партията даде брифинг в централата си.

Реклама

Лидерът на политическата сила Бойко Борисов, който празнува днес рожден ден №65, заяви, че няма да се кандидатира за премиер, но ще има преговорен екип, който да разговаря с лидерите на всички партии за бъдещ кабинет с премиер от ГЕРБ, или отиваме на нови избори.

Какво ще правят оттук нататък „Продължаваме промяната – Демократична България“ също е ключово. Ръководството на брокерите се събра в Родопите и реши да остане в опозиция на всеки един кабинет, предложен от Борисов.

4 Коментара
 1. ИСТИНАТА казва

  Този НИЩО НЕ МОЖЕ да КАЖЕ,а и НЕ ТРЯБВА да КАЗВА !!! НУЖЕН ни е СПЕШНО ИСТИНСКИ ГЛАВЕН ПРОКУРОР и да ги ЗАПОЧВА по СПИСЪК,от ГОРЕ -на ДОЛУ !!! ТАКА ще ПОКАЖЕМ на НЕ ГЛАСУВАЩИТЕ,че ИМАМЕ ДЪРЖАВА и ТЯ се ГРИЖИ за ТЯХ!!! ВСИЧКО ДРУГО е МАФИЯ !!!

 2. КИРИТО казва

  Бойче,да ми ядеш кура с вкус на ленена слива

 3. Трактор казва

  Сретен Йосич изпратил ли му е ЧРД-телеграма?! А чешката затворническа служба?!

 4. jealous казва

  Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена:–- https://use.my/arctik

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.