1 млн. за ремонт в Narod.bg: Ивайло Мирчев лъсна палата в „Лозенец“ с мебели Fendi, диванът е 35 бона (ЧАСТ II + СНИМКИ)

4 16 129

Новият морал в политиката, за какъвто претендират провалените лидери на ПП-ДБ, е време да бъде подложен на тест от НАП, Комисията за отнемане на незаконно придобито имущество (КОНПИ) и кмета на София Васил Терзиев. Иде реч за луксозния етаж от кооперация в баровския софийски квартал „Лозенец” на депутата Ивайло Мирчев, осветлен от Narod.bg, в чийто ремонт по неофициални данни са заровени 1 млн. лева.

Още повече, че добричлията вече се спряга за потенциален лидер на „Да, България”, след като Христо Иванов хвърли оставка.

Дали Ивайло Мирчев не пере прословутия ПП-кеш с изключително скъпия и незакон ремонт на жилището си на ул. „Бигла” №51? Въпросът е резонен, след като вече стана ясно, че реновацията е направена без разрешително за строеж, за да се скрие коя е фирмата изпълнител на обекта и колко обществени поръчки е получила, докато ПП-ДБ си раздаваха порции във властта?!

Източник на Narod.bg разкри фрапиращи детайли от ремонта, които трябва да бъдат разследвани от властите. Според данните Ивайло Мирчев е пръснал около 500 000 евро за измазване, дограма и обзавеждане на огромния си апартамент.

Освен саниране на етажа от сградата, който Мирчев притежава, ремонтът включва поставянето на нова дограма „Schuco”, която е от най-скъпите на пазара, модерна система за видеонаблюдение и… лукс мебели на космически цени.

Реклама

Именно интериорът е истински впечатляващ – създаден е по дизайнерски проект специално за мастития депутат с мебели от „MARTINELLI” и от италианския бранд „Fendi”.

Проверката ни показа, че обикновен диван от марката при това намален с 50%, струва колосалните 34,426 лв. И как иначе, когато от първоначалната му цена е 68,852 лв… С такъв размах не е чудно, че ремонтът с обзважедането удря тавана от 1 млн. лева.

За да добиете обща представа за цените на мебелите „Fendi”, показваме ви и невзрачна масичка за кафе, чиято стойност е 13 000 лева.

За никого не тайна, че пределът на границите на почтеност и морал за Ивайло Мирчев са разтегливо понятие, след като се прочу с факта, че подаде лъжлива декларация, в която твърди, че собственото му дете е тежко болно, само и само за да го вкара в забавачка по втория начин.

Дали заради връзките си с хора като Мартин Нотариуса или покрай големите босове на потъналата коалиция ПП-ДБ Ивайло Мирчев се издигна от посредствен, възпълен добрички провинциал до строен и богат софиянец – време е КОНПИ и НАП да си свършат работата и да ни уведомят как става това, че и ние, простосмъртните българи, да забогатеем скоростно.

4 Коментара
 1. Тапчакурофф казва

  Тоз мазен червей е очакван с много стразд от бай Ставри за първата брачна нощ в Софийския централен. Да си носи и кофа с грес…

 2. ambercorina казва

  Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена:–- https://use.my/arctik

 3. Градския казва

  Този сламарски пейзан съм му правил глъвъта квадратна ,че ми отне предимството на едно кръстовище в Толбухин.Помнош ли путко насрана как скимтеше в краката ми,маати долна да еба

 4. многознайко казва

  Еййй кви сте злобни бе-човека изслабна толко ногу.На времето един милионер депутат каза ,че е спестявал от закуски и така станал милионер,сал вие не разбрахте,че този изкльощивя от глад,ама задника му ще седи на ФЕНДИ.И де го Спецов да му врътне една данъчна ревизия каквато се следва -до девето коляно.Или пък ония от корупционната комисия.То пък те като се хванат да „работят“-проверката ще свърши след 2-3 години.Майтап отвсякъде.Държава-никъде.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.