СЕНЗАЦИЯ в Narod.bg: Корнелия Нинова подаде оставка (ОБНОВЕНА + ВИДЕО)!

3 6 217

Сензационна новина – несменяемата лидерка на БСП Корнелия Нинова подаде оставка! Новината обяви самата тя на извънреден брифинг. Причината за така очаквания ход е слабият резултат на БСП на вота на 9 юни.

„Поемам отговорност и подавам оставка“, обяви тя пред медиите. „Всичко ще се анализира. Оставка на председателя, поемам отговорност, следва Национален съвет. Трябва да се изберат нови ръководства“, допълни лидерката в оставка. Нинова обяви, че трябва да се свика и конгрес през октомври.

„Партийни сглобки не правим. Смятаме, че България може да бъде извадена от кризата с експертно и програмно правителство“, категорична бе Корнелия.

Реклама

Мандатът ѝ навърха изтича през септември. През 2022 г. тя отново хвърли оставка, но конгресът на партията я остави начело.

Младите в БСП вчера притиснаха Нинова и поискаха нейното оттегляне по ексцентричен начин – те спуснаха транспаранти с надпис „Оставка“ на „Позитано“ 20.

Драмата с оставката Корнелия не е от тези избори – от години недоволни в партията я притискат да предаде властта в Столетницата, но всеки път Нинова не поддаваше.

https://fb.watch/sDXCo9fQEn/

3 Коментара
  1. ИСТИНАТА казва

    А,след нея,“другарите-евроантлантици“ Борисов с ИМУНИТЕТ и Магнитски,пардон Пеевски ще НАПРАВЯТ ли СЪЩОТО ?! Или ще ПРОДЪЛЖАТ да РАЗВИВАТ КОАЛИЦИЯТА“РАЗДЕЛЯЙ и ВЛАДЕЙ“,която е“БСП“=“бсп“+“дпс“+ОПГ“герб“?!?!?!

  2. Мишката казва

    При ДПС има увеличение на броя на избирателите в сравнение с миналите избори! А при всички останали има намаление – вкл. и за ГЕРБ!

  3. ramona6300 казва

    Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена:–- https://use.my/arctik

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.