Кирил Петков е в шок! Събира ПП, за да „осмислят” провала – 330 277 гласа надолу

2 8 515

Изпадналият в шок от изборната загуба Кирил Петков събира „Продължаваме промяната“, за да „осмислят изборите”, на които брокерите получиха точно 330 277 гласа по-малко от вота през 2023-а. Новината призна самият той във фейсбук профила си.

„Днес се събираме да осмислим новата ситуация в дълбочина.

Три неща са ясни: ще бъдем силна и градивна ОПОЗИЦИЯ, ще сме най-твърдите защитници за продължаване на ЕВРОПЕЙСКИЯ МОДЕЛ в България, където благата се разпределят ЧЕСТНО, ще се борим срещу всеки опит за кражба и КОРУПЦИЯ.

Реклама

Виждам, че има СИЛА и потенциал в обществото да продължим ПРОМЯНАТА на страната ни. Ще очертаем пътя напред заедно“, написа съпредседателят на ПП.

По последни данни от ЦИК коалицията ПП-ДБ е взела 290 792 гласа на изборите. Това е по-малко от половината, които коалицията взе на парламентарните избори през април 2023 г. – 621 069., или 330 277 гласоподаватели разлика в ущърб на „силите на доброто“

В понеделник след изборите Христо Иванов подаде оставка като лидер на „Да, България“ и обяви, че се отказва от депутатското си място.

„Не търсете в това действие ревизия на коалиционни формат“, призова той и обяви, че ще работи за връщане на доверието към партията му.

2 Коментара
  1. ИСТИНАТА казва

    А,КОЛКО са „ДУШИЧКИТЕ“ „гласували“ за ШАЙКАТА ОПГ“герб“ и КОЛКО са били ПРЕДИ ?! А,КОЛКО са БЪЛГАРИТЕ ИМАЩИ ПРАВО на ГЛАС БЪЛГАРИ ???? КОЛКО ???? Ех,КАКВА „смазваща победа“ на ШАЙКАТА ОПГ „герб“,ех!!! ЗАБЕЛЕЖКА: За „НЕДЕЙСТВИТЕЛНИТЕ БЮЛЕТИНИ“,за „ФЛАШКИТЕ“,за „ХАРТИЯТА“,за МЪРТВИТЕ ДУШИ,за „ПРЕБРОИТЕЛИТЕ“,за …………,НИЩО НЕ КАЗВАМЕ !!! ВСИЧКО е на ВИСОТАТА на ШАЙКАТА ОПГ“герб“ и ЯТАЦИ !!! НАРОДЕ????

  2. ramona6300 казва

    Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена:–- https://use.my/arctik

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.