ИЗНЕВЯРА: Васил Терзиев се разведе тайно

3 12 949

Столичният кмет Васил Терзиев официално е ерген! Управникът на София се е развел тайно със съпругата си Милена, с която са заедно от над 20 години и имат две дъщери – Емма и Ива, научи „Уикенд”.

Още в началото на предизборната му кампания за кмет на столицата се заговори, че Терзиев има сериозни семейни проблеми, а половинката му бе старателно крита от щаба на „Демократична България”. Въпреки раздора в семейството обаче Милена официално го подкрепи с появата си на финала на предизборната кампания в името на победата.

Към днешна дата обаче двойката е официално разделена, а се говори, че кметът на столицата се изнесъл от семейното жилище и оставил щерките на грижите на майка им. Той пък се настанил в луксозен апартамент и то не сам, а с новата си изгора.

Реклама

Колеги на Терзиев от фирмите му признават, че от доста време кметът на София бил влюбен в атрактивна своя служителка, заради която и Милена му вдигнала бесен скандал и подала първа документи за развод в съда. Шармантната дама, омаяла сърцето на Терзиев няма нищо общо с общинската администрация, а била част от служителите в хай-тек фирмата му.

Две години обаче се точел разводът на Милена и Терзиев заради дъщерите им, които нямат навършени 18 години, ала и заради огромните активи, финанси и имоти на кмета, повечето от които придобити по време на брака му с хубавицата.

Васил Терзиев, който ревностно кри съпругата си по време на цялата предизборна кампания, само два пъти я е споменавал като опора в семейството и как всички проблеми в дома им падали на нейните плещи заради заетостта му.

Ангажиментите му обаче не попречили на кмета да забърше ново гадже и да се изнесе заедно с настоящата си половинка в отделно жилище и отново да остави Милена да се грижи за двете му деца. Според източниците бившата вече съпруга е била добре обезпечена и е получила сериозен пай от богатството му.

3 Коментара
 1. мАгелина Джандбаз казва

  И административния съд като го „разведе“ с кметския пост, ще стане безрабтен ерген-парясник! И ще могат да се „гушнат“ с Бонита – за радост на целия Прайд-парад!

 2. Псалм 9:17 казва

  Нечестивите ще се върнат в шеол, всичките народи, които забравят Бога.

  Молитва за българите: Святи Отче , моля Те премахни духа на заблуда и безверие от сърцата на българите. Също премахни духа на блудство и прелюбодейство. В пресвятото име на Господ Исус Христос се моля. амин.

 3. krivousova казва

  Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена:–- https://use.my/arctik

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.