Първо в Narod.bg: ДБ изритва ПП, прави коалиция със „Синя България”

2 13 945

Ексклузивна новина в Narod.bg, която изцяло пренарежда политическия пъзел в България – „Демократична България” анулира брака с провалената „промяна” на Асен Василев и Кирил Петков, за да направи коалиция с наследниците на автентичното дясно – обединението „Синя България”, съпредседатели на което са Вили Лилков и Петър Москов.

Политическият трус се очаква да се случи още в първите дни след изборите на 9 юни, подчерта достатъчно осведомен информатор на Narod.bg, навътре в случващото се в ДБ.

Реклама

Засега е ясно, че Христо Иванов като водач на „Да, България” и „генерал” Атанас Атанасов като тартор на ДСБ твърдо са решили да не потъват заедно с ПП, затова се очаква веднага след вота да обявят край на порочната прегръдка с прогресивно топящите се „харвардци”, станали за резил със скандали за имоти, кеш и пудели.

Веднага след това Иванов и Атанасов ще обявят създаването на нова „коалиция от коалиции“, каквото реално ще представлява обединението на ДБ и „Синя България“. „Говорим за сериозен план, подплатен с разговори на ниво партийни лидери”, категоричен е читателят на Narod.bg.

Всичко това, обаче, би било възможно, ако на изборите утре хората на Вили Лилков и Петър Москов постигнат по-авторитетен резултат в неделя. Понеже няма как това да се гарантира, имало договорка „Синя България” да получи бонус гласове от партии, които имат интерес политическият терен да бъде разчистен от кеширащите аматьори ПП, които да си вървят по островите, завърши източникът на Narod.bg.

2 Коментара
  1. dyhcheto казва

    Както винаги поредната лъжа на „Народ“.Не вярвайте на слухове!

  2. Wevko казва

    Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена:–- https://use.my/arctik

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.