БЕЗ ПОЩАДА: ВИП социалист нападна Корнелия

1 5 641

(Не)председателят на БСП-София Иван Таков открито нападна Корнелия Нинова при участие в радиото на Илиана Беновска „К2”.

Според Таков е важно ще се случи на изборите, защото според прогнозите лявото представителство в 50-ото НС няма да бъде такова, какво трябва да бъде! Той продължи:

Реклама

„Вижте как се структурираха нещата! Добре, ГЕРБ дръпна напред, но има 3 формации с около 15%, които се борят за второто място. БСП спокойно можеше да е една от тези формации, ако беше обединила лявото пространство! А аз въобще не се сърдя за това дали съм председател, или не на градския съвет!“.

Иван Таков призна, че се ядосва зарази пропуснатите възможности. БСП спокойно е могла да се позиционира като основна опозиционна сила в парламента, да прокламира тезите си и да защитава по-силно работещите хора. А иначе в партията предстои редовен отчетно-изборен цикъл и там ще се решат някои от вътрешните проблеми.

„Ако продължаваме така, и последният вагон на БСП ще се откачи и ще останем някъде на гара Меричлери, забравени за дълго време! Сигурен съм, че това няма да се случи и партията ще се събуди. Но това минава през ярко изразена позиция на най-голямата партия вляво – БСП, с желанието да обедини останалите. Единствено и само егото на някои партийни водачи не позволи това да се случи!“

1 Коментар
  1. Linmo казва

    Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена:–- https://use.my/arctik

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.