Подмяна в Narod.bg: Васил Терзиев крие хартиени ролки за бюлетини, отсвири ЦИК (ДОКУМЕНТ)

4 5 731

„На 20 май ЦИК е изпратила писмо до всички кметове и областни управители, че всички хартиени ролки за машинен вот от местните избори трябва да бъдат унищожени. Оттам-нататък кметът и Общината, която отказва да изпълни това указание, е Васил Терзиев. Той отговаря с писмо, че ролките можело да му потрябват“, разкри председателят на парламентарната група на Има такъв народ Тошко Йорданов на брифинг в НС.

„Ако разполагате с оригинална хартия, можете да напечата каквито искате бюлетини. И точно хартиените разписки се броят. Могат да бъдат подменени цели секции“, алармира представителят на ИТН. „Ако разполагате с оригинална хартия, може да си напечатате каквито искате гласувания“, поясни Йорданов.

„Оказа се, че писмото на Терзиев е било скрито. Днес разбраха от нас. Веднага са изпратили във всички области екипи на полицията да проверят дали има и други места, където тези хартии не са унищожени“, добави той.

Реклама

„Преди час и нещо ЦИК взеха решение, с което задължават Терзиев незабавно да унищожи неизползваните ролки със специализираната хартия и незабавно след това да уведоми комисията“, коментира Йорданов.

„Софийските ПП-та си позволяват да не изпълняват законови разпореждания“, бесен е депутатът.

„Писна ми ПП да унищожават доверието в машинното гласуване. Не е възможно законите да се спазват от всички граждани с изключение на ППДБ“, отсече сценаристът на Слави.

И уточни, че в ЦИК са се учудили, че има такова писмо на кмета Терзиев с ДС потекло. „Изпратено е в администрацията на ЦИК, но не е получено от ръководството. Сега задължават отново Терзиев да унищожи тези ролки. Мога само да предполагам колко са тези неунищожени ролки“, заяви Йорданов.

„Това с маркировките на булевардите също беше направено в нарушение на закона. Кирил Петков наруши закона с декларацията за двойното си гражданство. После с фалшивите подписи“, заключи председателят на парламентарната група на ИТН.

4 Коментара
 1. Чоки казва

  Топ новина. Ролки тоалетна хартия крие…

 2. Вероника казва

  Ами явно ПП/ДБ пак ще манипулират машинното гласуване в София.Но е виновен Б.Борисов ,който отстъпи София на некадърниците от ПП/ДБ и целият град си пати сег от тяхното управление.

 3. ramina казва

  Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:–- https://shorter.me/keto

 4. Linmo казва

  Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена:–- https://use.my/arctik

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.