НАДЕБЕЛЯЛ! Асен Василев загуби дело, ще плаща на Делян Добрев

1 5 857

Асен Василев загуби делото, което водеше срещу Делян Добрев за 250 000 лв. Бившият финансов министър водеше дело срещу депутата от ГЕРБ и председател на Комисията по енергетика, защото бил надебелял от нерви заради критиките на бившия енергиен министър.

В мотивите си Василев бе посочил няколко причини – основно телевизионни участия на Добрев, в които той споменава бившия финансов министър и коментира теми и действия, които го засягат пряко. Други примери, посочени в документа, са публикации в личния профил на Делян Добрев и изказвания от парламентарната трибуна.

Темите, които са засегнати, са свързани с „Лукойл“, „Джемкорп“, изтеглени дългове в полза на държавата, „левчето за литър гориво“, дерогацията, „Литаско“ и др.

Съдът обаче е отхвърлил предявения иск на Асен Василев и сега той трябва да заплати 18 000 лв. на Добрев за съдебни разноски пред настоящата инстанция.

Реклама

Решението подлежи на обжалване пред САС в двуседмичен срок.

„Асен Василев ме съди, затова, че се е почувствал обиден… И знаете ли какво пише в жалбите – напълнял!

Напълнял от това, че аз го критикувам. И защото е напълнял, иска 250 хиляди лева обезщетение.

Само че аз като гледам в парламента, не виждам един, който да не е напълнял. Не мисля, че напълняването му се дължи на моите политически атаки към него“, коментира преди време Добрев желанията на Асен Василев да го осъди.

1 Коментар
  1. ИСТИНАТА казва

    А,КАКВО ОТГОВАРЯыАсен Василев,ще ВИДИМ ли,ще ЧУЕМ ли ????!!! КОГА ???? И,КОЙ „съд4 ОТХВЪРЛИ това???? КОЙ ????

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.