Гнусотии на „промяната” в Narod.bg: ПП-ДБ плаща тлъсти суми за плюнки срещу „Синя България”

5 7 969

Неслучилата се „промяна” се изроди до N-та степен – пишман политиците от ПП-ДБ наливат сериозни суми за онлайн плюнки срещу „Синя България” на Петър Москов, издаде пред Narod.bg възмутен участник в предизборната кампания от кръжеца около Христо Иванов.

„ПП-ДБ плащат яко за опорки срещу партията на Москов. Гнусотиите се бълват от отдела за черен пиар в интернет, управляван от „Демократична България”, обясни източникът на Narod.bg.

Причината – „демократите” на бившия правосъден министър в правителството на ГЕРБ Христо Иванов съвсем основателно се страхуват, че именно Петър Москов и „Синя България” ще им вземат и малкото останали гласове, оцелели дори след корупционните и имотни бомби, взривили крехкото доверие в бизнес коалицията ПП-ДБ.

Реклама

Страховете на „харвардци” материализира по-рано днес Мата Хари на „промяната” – изкусителката Лена Бориславова, която използва тв трибуната на агента от ДС Веселин Дремджиев, за да пусне няколко изстрела в посока „Синя България”.

Без да изброяваме в детайли опорките на ПП-ДБ идеята на палавницата бе, че „Синя България” няма как да бъде алтернатива на „старото дясно”. Сякаш парапетните забавления с Просто Киро има нещо общо с дясното, коментира потресеният от мръсната кампания източник на Narod.bg.

Не е случайно и друго – че поредната атака срещу Петър Москов идва точно от предаването на Веселин Дремджиев – ченге с псевдоним „БОГДАН” от Шесто управление на ДС за борба с идеологическата диверсия от 1985 г. Припомняме, че агентът Веселин работи към Шесто управление, втори отдел, второ отделение (VI-02-02), което отговаря за борба с идеологическата диверсия и подривна дейност сред младежта, българските и чуждестранните студенти.

5 Коментара
 1. Д-р Илко Семерджиев, зъболекар-импресионист казва

  Контра със Страхил Ангелов – 5 юни 2024г.
  https://www.youtube.com/watch?v=xUXOJGV_sIs&t=2s

 2. New Scotland Yard казва

  МОКОВ е гнусен арменски чифут.
  Петйр Москов подсъдим и разследван от ДАНС взел 300.000 $ подкуп ат турски MITагенти служитeли в PWC за да ОТРОВИ 100.000 бг деца и бебета с ОТРОВНИ токсични турски ваксини с ЖИВАК
  С парите от Турския подкуп гнусниь чифут МОСКОВ си купил последен модел BMW с коуто парадирал из софийските улици

 3. ramina казва

  Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:–- https://shorter.me/keto

 4. Смърдиии казва

  На тия под сините дънки им прозира препълнения БКП-червен памперс!

 5. Linmo казва

  Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена:–- https://use.my/arctik

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.