ТЕРОРИЗЪМ в Narod.bg: Пети ден върви кражбата на ТВ „Алфа”, Зорец посягал на Деница Гаджева

6 22 207

Атаката над телевизия „Алфа” от петимните да я управляват – Мирослав Паскалев – Зорец и жена му Марина, за което първо Narod.bg съобщи, върви вече пети ден – от петък миналата седмица!

До момента е ясно, че беловласият националист Зорец се е затворил в телевизията, спрял сигнала и поискал права върху фондацията, която управлява „Алфа”.

Деянието може да се квалифицира като „тероризъм”, коментираха от голяма адвокатска кантора пред Narod.bg.

Волен Сидеров и съпругата му Деница Гаджева извикали полиция, но ченгетата не успели да извадят окупаторите, защото нямали правомощия.

Реклама

Самата Деница Гаджева обяви пред Narod.bg, че се страхува от развилнелия се Мирослав Паскалев, който в отсъствието на Волен Сидеров си позволи дори да ѝ посегне.

„Не знам какво се случва вътре в редакцията, там са всички печати и официални документи на „Алфа”, този човек може да сътвори страшни безобразия”, ясна бе Деница Гаджева-Сидерова.

Сега се оказва, атаката над „Алфа” идва в подходящ политически момент – преди участие в телевизията на полк. Николай Марков  като кандидат-депутат от ПП „Величие”.

Оказа се, че Зорец, който е заместник на Боян Расате в Български национален съюз (БНС), от години ненавиждал бившия служител на НСО, затова се смята, че моментът на удара е предварително избран.

ОЧАКВАЙТЕ ПРОДЪЛЖЕНИЕ само в Narod.bg

6 Коментара
 1. Янка казва

  Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:–- https://shorter.me/keto

 2. Дамаджан Бомбаджи казва

  Добре бе Роске Слабакова – Каракачанова (съпруга на ДС-Ванче караПрас), разбрахме, че с прасето ти сте отслбнали с 10-тина кила, но не следствие на „чудотворно биле“, а следствие спиране на бюджетните партийни субсидии към ДС-МВ₽0! А като не се класира при следвщите избори – ще отслабнете още повече без бюджетни партийни събсидии от БКП-тип за срасналите се с държавата партии – клониннги на БКП+Б3НС+ДС! И друго: редно ли е партийно-парашутирана апелативна прокурорка да се занимава под прикритие с електронна търговия със съмнителни субстанции?! Ами ако тези субстанции са по-особени от номенклатурата на Брендо-Фарма?!

 3. Дамаджан Бомбаджи казва

  Добре бе Роске Слабакова – Каракачанова (съпруга на ДС-Ванче караПрас), разбрахме, че с прасето ти сте отслбнали с 10-тина кила, но не следствие на „чудотворно биле“, а следствие спиране на бюджетните партийни субсидии към ДС-МВ₽0! А като не се класира при следвщите избори – ще отслабнете още повече без бюджетни партийни събсидии от БКП-тип за срасналите се с държавата партии – клониннги на БКП+Б3НС+ДС! И друго: редно ли е партийно-парашутирана апелативна прокурорка да се занимава под прикритие с електронна търговия със съмнителни субстанции?! Ами ако тези субстанции са по-особени от номенклатурата на Брендо-Фарма?! Така че, който иска да помогне на Роска и ДС-караПрасето й да отслабнат още повече – да отиде да гласува за всяка една друга коалицийка – за да не получат бюджетка партийна субсидия и да се освинят още повече!

 4. порно Габровска казва

  Чрез медийни скандали (патент на субСидер) се опитват предизборно да обърнат вниманието към себе си!

 5. Янка казва

  Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:– https://shorter.me/keto

 6. Патриот казва

  какво „предизборно“ те гони, Атака не участва в изборите.. и защо Волен ви е постоянно в устата. Ахмед Доган има собствено пристанище, а в началото на прехода беше един голтак.. сътрудник на ДС. това някой да го споменава?

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.