Страшен резил: Кирил Петков и Николай Денков на лов за избиратели в Турция – 3 мазни ПП лъжи

5 8 737

Страшно падение на съпредседателя на ПП Кирил Петков и проваления бивш премиер акад. Николай Денков – тъпата им предизборна кампания и празните зали накараха изпадащите „политици” да стигнат чак до Истанбул за лов на гласове. Преди ден край Босфора, а в понеделник – в Бурса, съобщи rodopi24.blogspot.com.

Три денонощия на лов за изселници в Турция във време на падащи проценти на доверие в България и печалното 4-о място на изборите на 9 юни!? Що за стратегия е това…

Преди три години един тарикат излъга Слави Трифонов, че ще разбие ДПС в Турция, че ще изработи десетки хиляди гласове за „Има такъв народ“ в изселническите квартали, че… Дългия го вписа на избираемо място и оня ментараджия наистина стана депутат, но за ИТН от урните в „столицата на изселниците“ Бурса излязоха 8 (осем) гласа. За човека на Слави Трифонов не бяха гласували дори роднините му.

При Петков и Денков има риск да бъдат посрещнати с неудобни въпроси за техни 3 тлъсти лъжи:

„Какво става, нали обещахте 3-ма етнически турци във вашата парламентарна група?“,

„Защо махнахте нашия Шабан от първото място в Кърджали и поставихте „възродителния прокурор“ Атанас Атанасов?“

„Защо вашият МВР-министър Бойко Рашков преследваше избиратели-изселници?“.

Реклама

Ако днес, понеделник, председателят на „Балгьоч“ проф. д-р Емин Балкан приеме на мазно турско кафе в офиса си Петков и Денков, може наистина да получи отговори на терзанията си отпреди дни по повод 35-годишнината от „майските събития“ и „голямата екскурзия“, за проблемите с неизучаването на майчин език в смесените региони в България. Един от сръбващите кайвето срещу него ще е бившият министър на образованието и бивш министър-председател.

Турско кафе и ПП-ДБ!? Това вече сме го слушали. С Христо Иванов… в скута на Делян Пеевски. И определено съпредседателят на коалицията беше доволен и дните му – осмислени… до странното ултимативно желание на „Промяната“: Ники трябва да пътува!

Петков и Денков на турско кафе при Емин Балкан – тази комбинация не носи позитиви, а гарантирани вреди. Щетите са в „кърпа вързани“ и за двете страни.

Съпредседателите са като туристи сред изселници за три денонощия, за да им остане споменът за кайветата и локума.

Защото на 9 юни от урните край Босфора и „столицата на изселниците“ за „Промяната“ ще излезе само едно разочарование. Защото Петков и Денков нямат отговори за 3-мата неслучили се турскоезични депутати, нито пък смеят да са искрени по отношение на избора „Шабан Исмаил или възродителния прокурор Атанас Атанасов“.

Емин Балкан пък трудно стана председател на бурсенската организация „Балгьоч“. То не бяха скандали, оспорвания на гласувания на конференции, отлив на активисти. Пътят към изпадането на „Балгьоч – Бурса“ в безтегловност минава през кайвето на Емин Балкан с Петков и Денков и типичните за двамата предизборни кандърми.

И преди Балкан да остане сам с фасадата и без подкрепа на изселническата общност, би било полезно да се поинтересува как президентът на България Румен Радев нарича въпросните двама политици.

5 Коментара
 1. ulrikaindigo казва

  Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:–- https://shorter.me/keto

 2. ИСТИНАТА казва

  А, да ДОКАРАШ от Брюксел „другарите“Урсула и Вебер, за да “ ОБЯСНЯТ“ на насила доведените ти симпатизанти, КОЙ е Христо Ботев, ТОВА КАКВО е????

 3. мъдев казва

  БОЙЧЕТО Е ГЪЗ ОТ КЛАСА ДОМЪКНА УРСИТО ,ЧЕ И МОЖЕ ДА И Е ЗАДОВОЛИЛ НУЖДИТЕ НА ДРЪТАТА МАСТИЯ

 4. Думата на 2023 година е „ГАЛЯ ОТ ПОСОЛСТВОТО“ казва

  В БОЛГАРСКОМ Пловдиве ОСВИСТАЛИ УРСУЛУ фон дер Ляйен, главу ЕК.
  https://www.youtube.com/watch?v=-0Zr6rOVAT0
  Взгляд из Болгарии
  Гласувайте за НИЕ ГРАЖДАНИТЕ!

 5. Янка казва

  Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:–- https://shorter.me/keto

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.