Говори Румен Радев: Пращаме войници в Украйна?

11 14 545

„Политическите партии губят доверието на избирателите. Партиите се лутат в една безизходица, която самите те създават със своите коалиции, нарушаването на всякакви обещания и тази гавра с българската Конституция”, заяви президентът Румен Радев

Според него все пак българите ще си дадат сметка, че живеем в едно предизвикателно време.

„От активността на всеки един зависи как ще продължи България. Манипулацията и изопачаването на истината се превръща в трайна черта на българската политика“, допълни Радев.

Той е на мнение, че „нашите самозвани евроатлатици са страхливички, не са способни да вземат сами такова решение (за изпращане на български войници в Украйна, б.ред.), защото знаят много добре, че ще бъдат отлъчени и отритнати от обществото“.

Реклама

„Ако оставим на тях, те с охота биха изпратили всички граждани да се бият на фронта”, завърши държавният глава.

Не съм заявявал никога, че България е взела решение за изпращане на свои войски в Украйна, коментира още Румен Радев. Държавният глава ще участва в церемонията по награждаване на финалистите в 24-ото издание на конкурса по програмиране “CodeIT”.

Явно манипулацията и изопачаването на истината се превръща в трайна черта на българската политика, коментира той. Виждаме как се преиначават и моите думи, виждаме и цялата ситуация от развитието на войната в Украйна. Участието на НАТО в този конфликт на всички нива е публична тайна, която все повече става явна, коментира той.

Според него това участие се задълбочава и крие риск от безконтролна ескалация. Всички спекулации по тази тема целят да приспят общественото мнение, смята президентът. Аз категорично не съм заявявал никога, че България е взела решение за изпращане на свои войски в Украйна, посочи държавният глава.

11 Коментара
 1. Дума на годината е „ГАЛЯ ОТ ПОСОЛСТВОТО“ казва

  Галя от Посолството активира слугите си; след Шиши ще се обади и Боко Тиквата!

 2. ДОГИ казва

  НА ГАЛЯ ОТ ПОСОЛСТВОТО – НА МАЙКА И В УСТАТА ЗЛОБНО ДА ГО НАБИЕ ШИШИ ,СЕДМИЦА ПОСЛЕ ДА КЕНЗА ЗЪБИ

 3. Илхан КючукЧекмедже казва

  Zилен Чурап
  ОРБАН и шефа на МОК купи теби женски арап

 4. Д-р Менгеле казва

  „Делян Пеевски отговори на Радев : Ако го влече политиката – да слезе от президентския постПрезидентът трябва да осъзнае, че България е член на ЕС и НАТО и никой няма да промени тази ценностна принадлежност, допълни лидерът на ДПС“ Лупа

  Не го харесам Радев – не особено образован и малокултурен, като цялата ни политическа, УЖ, сган. Но. На фона на шизофреничната паплач, сякаш е най-добре с акъла.
  От къде накъде България трябва да праща парите и децата си да умират за интересите на Блакрок, Вангард, хюмнето Макрон, шизото Сандьо Сорос, баба ви Нуланд, ет цетера, когато предстои ГЕОКАТАСТРОФА!!!
  и ОТКЪДЕ НАКЪДЕ ЕДИН ЦИГАНСКИ УРОД с пипе на макак, шопара Пеевски, има наглостта да ни каже какво трябва да правят българите ??? Мъ я чупката в Индия, там давай ъкъли!

 5. Д-р Менгеле казва

  А, да защо старите ВИ хора миришат ЛОШО? Защото СТЕ МАНГАЛИ, т.е.ЧОВЕКОПОДОБНИ.

 6. Д-р Менгеле казва

  И хич не ме хебеца кога и къде сте си сменили чейнетата, подстригали хемероидите и присадили косми по гениталиите.

 7. Д-р Менгеле казва

  Виж ти: 24ч ни светват, че съвета англичаните да се запасяват с хранителни продукти БИЛО ТРЕНИРОВКА!? Също като МАСК-ирането на глобалното оФчо стадо.

 8. Pretty Fly for a Rabbi казва

  Галя от посолството е ФАНфарист на циганското шизо Сандьо Сорос & Co.

 9. Д-р Менгеле казва

  Деменцията, драги адвъртайзери, е АВТОИМУННО ЗАБОЛЯВАНЕ. Има макак, има автоимуннО.
  Има младежка деменция, която обикновено се бърка с психическо заболяване, но повечето случаи са след климактериума и са наследствени. Примерче – нашият кмет, на 60 разви Алцхаймер, но и баща му има. Има и диабет 2, който също е след климактера..

 10. Д-р Менгеле казва

  Та, да си продължа лекцията за деменцията. От моите пациенти, които са с деменция, или са развили такава, всички са с понижена функция на тироида. Някои имат и ранно оглушаване. Има един друг вид деменция, тя е с по-продължително развитие докато се диагностира, това е деменцията причинена от Лаймска болест.
  Лайма не винаги се проявява с така нареченото „биволско око“ и заразеният може и да не разбере, че има Лайм. Дори при бактериограма, бактерията в много случаи може и да не се прояви. Върви, че търси от какво изкукуригваш. Майката на мой познат дълго време пасеше стадо кози, разви деменция без да има наследственост в рода си, няма и понижена функциия на тироида.

 11. Д-р Менгеле казва

  Всички знаем, че бактерия бургдорфери всъщност е модифицираната бледа спирохета, коята причинява сифилиса. Бледата спирохета може да се предава само по полов път или заразена кръв при преливане, докато бургдорфери може да се разнася с кърлежите – за онези, които не им преливат кръв.
  В тази връзка продаването на антибиотици само с електронна рецепта Е ли идея на докторското лоби или на Галя от посолството?
  И защо зачестиха ухапванията от кърлежи веднага след забраната?

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.