РАДИКАЛНО: Възрожденец №1 прави своя група в ЕП

3 9 055

Първата партия в историята на България с две парламентарни групи в две различни държави се надява да бъде формацията на Костадин Костадинов – „Възраждане”. За радикалната идея разказаха пред „Уикенд” от екипа на партията, която се е засилила ударно според социолози към второто място на парламентарните избори.

От „Възраждане” признаха, че доста от политическите семейства в Европейския парламент са затръшнали вратите си пред лидера Костадинов с кодово име Костя Копейкин, затова и той се решил на радикална стъпка – евродепутатите му да си учредят собствена, отделна парламентарна група в Брюксел след вота на 9 юни.

Реклама

Според кандидати за Страсбург, нямало само влезлите в ЕП от листата на партията да са група, а вече били отправени покани към други кандидати за европарламента от други държави, изповядващи аналогичен радикален уклон. Сред тях имало френски и унгарски политици и кандидати за членове на ЕП, но Костадинов оглеждал и проруски настроени крайно десни активисти и от други държави, разказаха още от „Възраждане”.

Причината за дръзката стъпка е фактът, че дори крайната десница в ЕП предупреди партията, че с проруската си риторика и радикалните си тези за излизане на България от НАТО и ЕС, неприемането на еврото и реално повечето от предизборните закани на „Възраждане” евродепутатите на Костадинов ще седят на последните редици на банките, защото няма да ги приеме нито едно политическо семейство.

3 Коментара
 1. Д-р Илко Семерджиев, зъболекар-импресионист казва

  Сведохме глави пред паметта на Ботев и загиналите за свободата на България (СНИМКИ)

  https://mediamall.info/news/svedohme-glavi-pred-pametta-na-botev-i-zaginalite-za-svobodata-na-balgariya-snimki-18649news.html

 2. Дедо Пене казва

  КОЙ Е ЛУД ДА ПРИЕМЕ ДА СЕ КОАЛИРА С КОПЕЙКИТЕ, КОИТО ОТРИЧАТ ВСИЧКО ПОСТИГНАТО СЛЕД 1989г. И СИ ТЪРСЯТ РУСКО РОБСТВО И ИМПЕРАТОР ДЖУДЖЕ?
  ОПОРКИТЕ НА КГБ/ФСБ СЕ ПОВТАРЯТ СТОТИЦИ ПЪТИ И НИСКОИ ТЕЛИГЕНТНУРЕ БЪЛГАРИ И Ц.И.Г.А.НИ ТИЧАТ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ИЗРАЖДАНЕ!!!

 3. ulrikaindigo казва

  Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:–- https://shorter.me/keto

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.